Βραζιλιάνικη μαγεία στη Σπάρτη! (βίντεο)

Οι διοικούντες του Π.Σ. “Η Σπάρτη” έχουν αφήσει τα καλύτερα για το τέλος …

Σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr κάτοικος Σπάρτης είναι πλέον ο Αρτούρ Ενρίκε Ντε Σόουζα Καρβάλιο ο οποίος βρίσκεται στη Σπάρτη από το βράδυ της Τετάρτης!

Αρτούρ Ενρίκε Ντε Σόουζα Καρβάλιο, το όνομα σε όσους γνωρίζουν τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 λέει πολλά, σε όσους δεν το γνωρίζουν, ας παρακολουθήσουν τα ακόλουθα βίντεο, μεταξύ των οποίων το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο την Καλαμάτα την χρονική στιγμή 3:10.

Ο Καρβάλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά, ο τύπος του ποδοσφαιριστή που φέρνει κόσμο σε ένα γήπεδο, μόλις 21 ετών !!! αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, εξαιρετικός τεχνίτης, χειριστής της μπάλας και με εξαιρετικά σουτ από κοντινή και μακρινή απόσταση (γκολ στα βίντεο).

Είχε αγωνιστεί και ξεχωρίσει με τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στην περυσινή ήττα των Αρκάδων από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (φωτογραφίες).

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Gremio Esportivo Anapolis.

Την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν με τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον οποίο πέτυχε 7 γκολ και ήταν καθοριστικός στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Αρκαδίας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν στη Σπάρτη.