Η «μαγκιά» της ΕΠΣ Λακωνίας και το κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης!

SAMSUNG CSC

Η ΕΠΣ Λακωνίας για άλλη μια φορά στάθηκε στο ύψος της ενεργώντας για το καλό των ομάδων και των φίλων του ποδοσφαίρου της Λακωνίας.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ της Σπάρτης και του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ένας αγώνας που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Λακώνων φιλάθλων αλλά και φίλων όλων την ομάδων που μετέχουν στον 7ο όμιλο.

Ο αγώνας γίνεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής και είναι προγραμματισμένος από την ΕΠΟ να γίνει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στις 4 μ.μ.

Η ΕΠΣ Λακωνίας όρισε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων το Σάββατο 5 Οκτωβρίου έτσι ώστε όλοι οι Λάκωνες – παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φίλοι του ποδοσφαίρου – να έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής αλλά και τους φιλάθλους της Σπάρτης, του Αστέρα Βλαχιώτη, και όσους θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι, να μπορούν να δουν όποιο αγώνα τοπικού πρωταθλήματος επιθυμούν το Σάββατο 5/10 – όπου υπάρχει το ντέρμπι στο Ξηροκάμπι μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Αμυκλιακού.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ τοπικής κατηγορία:

ΟμάδεςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏρα
ΒΟΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣΣάββατο05/10/1916:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ – ΑΜΥΚΛΙΑΚΟΣΔΗΜ. ΣΤ. ΦΑΡΙΔΟΣ Ν. ΠΑΠΑΔΑΚΟΣΣάββατο05/10/1916:00
ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΑΛΑΣΣάββατο05/10/1916:00
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΒΡΟΝΤΑΜΑ – ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΒΡΟΝΤΑΜΑΣάββατο05/10/1916:00