Σπάρτη: Η ανακοίνωση για τους βραζιλιάνους! (βίντεο)

Η ανακοίνωση της Σπάρτης για τους δύο βραζιλιάνους – το isports.gr σας είχε ενημερώσει για τις μεταγραφές – πατήστε εδώ.

Η διοίκηση του Π.Σ. “Η Σπάρτη” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές Aρτούρ Καρβάλιο και Γκάμπριελ Μολτέρ.

Καλωσορίζουμε τους δύο νεαρούς βραζιλιάνους στη Σπάρτη και τους ευχόμαστε Να είναι υγιείς και κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία.

Στοιχεία για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Καρβάλιο είναι 21 ετών, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπθετικά, πέτυχε 8 γκολ με την φανέλα του Παναρκαδικού την περίοδο 2018-19. Έχει αγωνιστεί επίσης στις βραζιλιάνικες Γκουαρανί, Σάντα Κρουζ και Παουλίστα.

Ο Μολτέρ είναι 22 ετών, αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής και αλλά και ως επιθετικός, έχει αγωνιστεί στις ελβετικές Βιλ, Γιουβέντους και στη βραζιλιάνικη Ντιαντέμα.

Αρτούρ Ενρίκε Ντε Σόουζα Καρβάλιο, το όνομα σε όσους γνωρίζουν τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 λέει πολλά, σε όσους δεν το γνωρίζουν, ας παρακολουθήσουν τα ακόλουθα βίντεο, μεταξύ των οποίων το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο την Καλαμάτα την χρονική στιγμή 3:10.