Α.Ε. Λογκανίκου: Τρεις σημαντικοί επέτειοι και εκδηλώσεις.

Η Αθλητική Ένωση Λογκανίκου φέτος έχει 3 σημαντικές επετείους .Κλείνουν 70 χρόνια απ’την πρώτη ποδοσφαιρική δραστηριότητα στον Λογκανίκο και την ίδρυση της Α.Ε.Λ..35  χρόνια απ’την ίδρυση της Α.Ε.Λ. ως νομικού προσώπου και 20 χρόνια απ’την πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην Β’κατηγορία Λακωνίας.

Για τους παραπάνω λόγους η ομάδα μας πραγματοποίησε τις παρακάτω επετειακές εκδηλώσεις στο χωριό μας :

1)Την απόκτηση επετειακής στολής της ομάδας ,δωρεά των συμπατριωτών μας Σωκράτη και Χρήστου Ιατρού ,μονίμων κατοίκων Η.Π.Α.,η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β’Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

2)Το ετήσιο πανηγύρι του ΑΙ-ΛΙΟΣ ανήμερα της εορτής του Πολιούχου του χωριού μας Προφήτη Ηλία στις 20 Ιουλίου.

3)Το πρώτο Τουρνούα Ποδοσφαίρου ‘’ΧΑΡΥ ΑΓΓΑΝΗΣ’’απ’τις 3 Αυγούστου εώς τις 7 Αυγουστου  με την συμμετοχή της ομάδας μας ,του Α.Ο.Δαφνίου,του Πανκλαδιατικού και του Απόλλων Ξηροκαμπίου.

Ο Χάρυ Αγγάνης ήταν Λογκανικιώτης στις Η.Π.Α.,διέπρεψε στ’αθλήματα του μπειζμπώλ και του φούτμπολ.Ήταν απ’τους πρώτους δωρητές της ομάδας μας την δεκαετία του ’50 και φέτος κλείνουν 90 χρόνια απ’την γέννηση του.

Το τουρνούα κατέκτησε ο Α.Ο.Δαφνίου.

Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με την Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και με τον Οργανισμό Νεολαίας και ‘Αθλησης του Δήμου Σπάρτης.

4)Την πραγματοποίηση αθλητικής ημερίδας στις 8 Αυγούστου στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λογκανίκου

5)Την διεξαγωγή αγώνα με τους παλαιμάχους της ομάδας μας στις 9 Αυγούστου.

6)Την πραγματοποίηση του πρωτου καλοκαιρινού πάρτυ στον Λογκανίκο στο προαύλιο χώρο του γηπέδου μας στις 10 Αυγούστου.

7)Στην κυκλοφορία επετειακών σουβενίρ της ομάδας μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο των συμπατριωτών ,μελών και φίλων της ομάδας που παρευρέθησαν στις παραπάνω εκδηλώσεις .Τους εθελοντές που βοήθησαν σημαντικά στην πραγματοποιήση τους.Επίσης το σύνολο των χορήγων των εκδηλώσεων για την οικονομική τους ενίσχυση.

1)Τους συμπατριώτες μας κ.Σωκράτη και κ.Χρήστο Ιατρού για την ευγενική τους προσφορά ,της επετειακής στολής της ομάδας μας.

2)Τις ομάδες του Α.Ο.Δαφνίου,Πανκλαδιατικού και Απόλλων Ξηροκαμπίου για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά.

3)Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακώνιας .

4)Τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Σπάρτης.

5)Τον συμπατριώτη μας κ.Ιωάννη Μακρυγιάννη ,συνταξιούχο εκαιδευτικό ,πρώτο πρόεδρο της ομάδας μας το 1984,εκ των ομιλητών της 1Ης αθλητικής ημερίδας που μας ταξίδεψε στον χρόνο μέσω της Α.Ε.Λ..

6)Την οικογένεια του μεγάλου δωρητή κ. Γεώργιου Παπαδόγιαννη,ο οποίος δώρισε το οικόπεδο στ΄οποίο κτίστηκε το γήπεδο .Η κόρη και η εγγονή του παρευρέθηκαν στην ημερίδα για να παραλάβουν απ’την ομάδα μας τιμητική πλακέτα για την μεγάλη προσφορά του στο χωριό και στην ομάδα μας.

7)Τον κορυφαίο αθλητικό διεθνολόγο της χώρας μας και εκ των κορυφαίων παγκοσμίως κ.Μάνο Σταραμόπουλο ο οποίος ανέπτυξε στην ημερίδα μας το θέμα ‘’Αθλητισμός και Ενημέρωση’’.

8)Τον Διεθυντή του Δημοτικού Σχολείου Λογκανίκου κ.Πολυζώη Μπουζίανη και τον εκπαιδευτικό  κ.Νικόλαο Ανεμοδουριώτη για την σημαντική τους βοήθεια στην πραγματοποίηση της ημερίδας.

9)Τον συμπατριώτη μας ,Στρατηγό ε.α. Κ.Χρήστο Μουστάκη .

10)Τον συμπατριώτη μας κ Νεκτάριο Γομάτο.

11)Τις ιστοσελίδες NOTOSPRESS.GR,I-SPORTS.GR.

12)Την σελίδα στο facebook ‘’ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ΄΄.

Ζητούμε συγνώμη ένα ξεχάσαμε κάποιον.Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ζητούμε συγνώμη γι’όσα λάθη η παραλείψεις έγιναν.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΣ.

1949-2019 70 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…….

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ