ΠΑΟ Βάρδας-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Το ρεπορτάζ του αγώνα

Ο Αστέρας Βλαχιώτη ηττήθηκε την δεύτερη αγωνιστική του 7ου ομίλου στη Βάρδα από τον τοπικό Παμβουπρασιακό με σκορ 1-0. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Σιδέρης.

Ο Αστέρας ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει γκολ σε ευκαιρίες που απώλεσαν οι ποδοσφαιριστές του στο πρώτο ημίχρονο. Στην αποστολή δεν ήταν οι Πόνσε, Σνιεγκ, δεν αγωνίστηκε ο Αναστασόπουλος.

Στο 2′ από γρήγορη εναλλαγή Νέρες, Πούτσι, έκανε πλασέ ο αποδέκτης Δωματάς, κι η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 10′ μετά από κόρνερ, διαδοχικές κεφαλιές δυο γυρίσματα και μια τελική, Σταμόγιαννος, Τσούπρος, Χρήστου, μπλόκαρε ο Λαδάς, και στο 20′ ο Σταμογιάννος με ωραία πάσα βρήκε τον Κουρτέση ο οποίος από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ άουτ. Για να έρθει και άλλη ευκαιρία για την ομάδα της Λακωνίας όταν στο 30′ ένα σουτ του Δωματά έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα και σωτήρια ο Λαδάς σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, επήλθε αρχικά ισορροπία, και στο 60 σε ένα πλασέ του Βαζ από καλή θέση, επενέβη ο Πονηρός. Ενώ στο 63′ άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΒ σε 1-0 όταν από φάουλ του Σαμπανέι, γύρισε ο Ρουγκάλας στον Βαζ, αυτός έκανε πλασέ που απέκρουσε ο Πονηρός, και στην επαναφορά ο Σιδέρης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 66′ μάλιστα, σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΒ όταν από εξαιρετικό συνδυασμό Νικολόπουλου, Ντόμα, Βαζ, ο τελευταίος αστόχησε αν και βρέθηκε μόνος σε τετ-α-τετ με την εστία.

Στο 90+5′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, όταν αρχικά έκανε σκαστό σουτ ο Παπουλής και κεφαλιά του Τσούπρου από τη μικρή περιοχή, πέρασε άουτ. Έμεινε τελικό έτσι το 1-0 σε μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη του ΠΑΟ Βάρδας.

Την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ο Αστέρας ταξιδεύει στη Σπάρτη για το μεγάλο Λακωνικό ντέρμπι τον Π.Σ. “Η Σπάρτη”.

Οι συνθέσεις

Παμβουπρασιακός: Λαδάς, Αγουρίδης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παναγάκης (61′ Τσούλης), Ντόμας, Βαζ (81′ Γούρμος), Σαμπανέι (90+2′ Θεοφιλόπουλος), Ρουγκάλας.

Αστέρας Βλαχιώτη: Πονηρός, Κουρτέσης, Παπουλής, Τσούπρος, Μπριλάκης, Αρώνης, Δωματάς, Σταμογιάννος (74′ Λεϊμονίτης), Νέρες, Πούτσι (63′ Διαμαντάκης), Χρήστου (69′ Τριανταφύλλου).

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia