Απόλλων Ξηροκαμπίου: Αυλαία στο Κύπελλο με νίκη. Κάλεσμα για Αμυκλιακό

Με νίκη τελείωσε η φάση των ομίλων του κυπέλου Λακωνίας για την ομάδα μας. Συγκεκριμένα τη Κυριακή 29/9 ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου αντιμετώπισε σε εκτός έδρας αγώνα την ομάδα του Α.Ο. Χρυσάφων όπου επικράτησε με το επιβλητικό 0-8.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-3 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα πέντε γκολ για το τελικό αποτέλεσμα. Τα γκολ πέτυχαν οι Α. Κατσιαφούρος (2),Γ. Χριστάκης (2), Γ. Διαμαντάκος, Λ. Χριστάκης, Γ. Κωστάκος και Ν. Σαρκίρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Έτσι η ομάδα μας τερμάτισε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και πέρασε στη δεύτερη φάση του κυπέλου Λακωνίας.
Πλέον ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου ετοιμάζεται για το πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος του Α τοπικού Λακωνίας που έχει οριστεί για το Σάββατο 5/10 και ώρα 4:00 μ.μ. στο γήπεδο του Ξηροκαμπίου με αντίπαλο τον Αμυκλιακό. Καλούμε τους φίλους της ομάδα μας και του ποδοσφαίρου να παρευρεθούν στο γήπεδο για να στηρίξουν τις ομάδες και τους αθλητές τους ελπίζοντας ότι θα προσφέρουν θέμα ανάλογο του μεγέθους τους και της ιστορίας που κατέχουν στο Λακωνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος το Δ.Σ. και τα μέλη του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου ευχαριστούν θερμά τα καταστήματα άρτου ‘ Αρτοκοσμος Σπαρτης ’ και προσωπικά τον κύριο Μανώλη Χριστόπουλο για τη προσφορά του προς την ομάδα μας σε υλικό ένδυσης και αθλητικού εξοπλισμού.