Ο Μαντζούνης για Ναύπλιο, Σιαλμά, Ταχτσίδη, Αστέρα Βλαχιώτη και Σπάρτη.

Το απόγευμα της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου ο προπονητής του Ναυπλίου, Αλέξης Μαντζούνης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Βασίλη Μότση για την ονειρεμένη πορεία της ομάδας, τα άτυπα φαβορί του ομίλου, την διοίκηση, τον Σιαλμά και τα άτυπα φαβορί του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Για τον αγώνα στο Διαβολίτσι και την μεγάλη ανατροπή του Ναυπλίου

Eιλικρινά δεν ήταν η εικόνα μας 2-0, είμασταν πίσω στο σκορ με 2 κόρνερ που είχε κερδίσει το Διαβολίτσι, δεν είχαν κάνει τελική στην εστία μας. Αν η εικόνα μας ήταν κακή θα φοβόμουν για τα χειρότερα. Έγιναν αλλαγές στη διάταξη, παίκτες, ο Δημήτρης Σιαλμάς, με την εμπειρία του και την προσωπικότητα του, με την είσοδο του στον αγωνιστικό μας βοήθησε τα μέγιστα. Ομολογώ δεν φανταζόμουν αυτή την απίστευτη ανατροπή, είχα μεγάλη ελπίδα μέσα μου ότι θα ισοφαρίσουμε.

Για τον Σιαλμά που μπήκε αλλαγή στο 55′ και τις αλλαγές

Δεν είμαστε μάγοι προπονητές, βλέπεις ένα παιχνίδι, το διαβάζεις.Οι 4 αλλαγές μου στο πρώτο μας αγώνα με την Θύελλα Πατρών κλείδωσαν τη νίκη, ενώ οι 4 αλλαγές στο Διαβολίτσι μας έφεραν τη νίκη. Πολύ σημαντικό οι παίκτες που έρχονται στο πάγκο να έρχονται με καλή διάθεση και ενέργεια, σε όποιο λεπτό και να κληθούν να μπουν μέσα και να κοιτάξουν πως θα βοηθήσουν την ομάδα και να μην βγάλουν δυσαρέσκεια, επειδή δεν ήταν βασικοί. Οι παίκτες που έρχονται από το πάγκο βοήθησαν την ομάδα, είμαστε πολύ τυχεροί. Οι 6 βαθμοί οφείλονται και στις αλλαγές μας και στα 2 παιχνίδια.

Ο Σιαλμάς έπαιζε στη Football League, Τρίκαλα, Ηρόδοτο, 15 αγώνες στην Αυστραλία, επιβάρυνση ένα παιδί που είναι 33 ετών, δεν είχε καθαρή μεταβατική περίοδο. Πρέπει να τον διαχειριστή και να του πάρω ότι καλύτερο μπορώ χωρίς να του δημιουργήσω προβλήματα, είτε στο σώμα του είτε στις επιβαρύνσεις του. Κάθισε μόνο 2 εβδομάδες, μπήκε σιγά σιγά στο ρυθμό της ομάδα μας. Του δίνω το χρόνο που του αναλογεί για την εμπειρία του και το ταλέντο του. Μας βοήθησε πάρα πολύ όπως και οι 3 άλλοι παίκτες που μπήκαν ήταν καταλυτικοί.

Για τους στόχους της ομάδας και τον 7ο όμιλο

Στον όμιλο μας τα άτυπα φαβορί, τα φαβορί τα φαίνονται στο γήπεδο, είναι οι δυο πρώην μου ομάδες, ο Αστέρας Βλαχιώτη και η Σπάρτη, λόγω μπάτζετ, ρόστερ, βάθος και πολλών παικτών με παραστάσεις ακόμη και από Σουπερλίγκα είναι τα φαβορί.

Το Ναύπλιο είναι μια ομάδα τριών ετών, με δύο ανόδους, δημιουργούμε την δική μας δυναμική και το δικό μας κοινό στη πόλη του Ναυπλίου, από τους 23 παίκτες 19 μεταγραφές, νέο προπονητικό team, η διοίκηση συμπληρώθηκε με καλούς, παλιούς και καλούς παράγοντες. Για να αποκτήσουμε χημεία και όλοι αυτοί οι άνθρωποι να συγχρονιστούν είναι πολύ δύσκολο στο ποδόσφαιρο.

Δουλεύουμε καλά ταπεινά και κάναμε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά, κάθε Κυριακή αλλάζει η ψυχολογία και οι καταστάσεις, πρέπει να είσαι ταπεινός και έτοιμος να διαχειριστής τα πάντα.

Για Ταχτσίδη, τη διοίκηση του Ναυπλίου και τους 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές!

Φυσικός ηγέτης της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης,που ίδρυσε και αυτή την ομάδα. Όλη η οικογένειά του είναι κάτω από την ομπρέλα της ομάδας. Παλιοί, εμβληματικοί παράγοντες του Παναυπλιακού, όπως ο κύριος Λαπαθιώτης, ο κύριος Αντωνιάδης, μην αδικήσω κάποιον, όλο το Συμβούλιο, με επέλεξε επειδή μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά. Το έχω κάνει στο Πάμισο, στην Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου. Στο Ναύπλιο έχουμε έξι μικρούς στην 23αδα μας, 16χρονο, 17χρονο, δύο 18χρονους.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας κύριε Μότση και μπράβο σας που προβάλετε αυτές τις κατηγορίες που είναι το οξυγόνο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.