Ο Πανγυθεατικός δεν πολιτικοποιείται, ανήκει ΜΟΝΟ στους κατοίκους της Μάνης!

Η αιχμηρή ανακοίνωση του Πανγυθεατικού προς όσους ψήφισαν κατά του γηπεδικού:

Την περασμένη Πέμπτη 26/9 πραγματοποιήθηκε δημοτικό συμβούλιο κατά το οποίο διενεργήθηκε ψηφοφορία για τη μεταβολή του Δημοτικού Σταδίου Γυθείου, από κατηγορία Β1 σε Β2, ώστε να μπορέσει ο Πανγυθεατικός μας να αγωνιστεί στο Γύθειο την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 13 ψήφοι υπέρ, 13 κατά και 1 παρών.

Ευτυχώς η ψήφος της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μέτρησε διπλή, η τροπολογία υπερψηφίστηκε και η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα.
Με απόλυτη απογοήτευση, γίναμε μάρτυρες του γεγονότος, ότι 13 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ψήφισαν κατά του Πανγυθεατικού μας! Ψήφισαν να μην αγωνίζεται η ομάδα μας μέσα στο Γύθειο!
Δυστυχώς, η επιλογή αυτή χαρακτηρίζεται από απόλυτη απουσία σεβασμού προς όλους τους αθλητικούς παράγοντες που έχουν “ματώσει” οικονομικά εδώ και χρόνια(μπορεί βεβαια να μην τους υπολογίζετε γιατί θα πείτε ότι επιλογή τους είναι) και κυρίως από αδιαφορία προς τους φιλάθλους, τους αθλητές και τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας!
Κύριοι της αντιπολίτευσης, θέλουμε να ελπίζουμε ότι συνειδητοποιήσατε την άστοχη επιλογή σας και έχετε καταλάβει ότι λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων, παρ ολίγον να βλάψετε το Σύλλογο!

Ευελπιστούμε να σας δούμε όλους εσάς κάποια στιγμή στο γήπεδο, ώστε να καμαρώσετε τους αθλητές μας, να μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για τον αθλητισμό του τόπου μας και να σας ενημερώσουμε για τη μεγαλη ιστορία του ποδοσφαιρικού Γυθείου!


Υγ. Ευχαριστούμε την παρούσα δημοτική αρχή για την απόλυτη στήριξη!
Υγ.1 Ευχαριστούμε τον εκλεγμένο με το ΚΚΕ δημοτικό σύμβουλο κο Αναστασάκο, που δεν πήγε κόντρα στον Πανγυθεατικό μας!
Υγ.2 Για το προσεχές μέλλον ελπίζουμε να δούμε να εφαρμόζεται στην πράξη το αρχαίο ρητό όπου “το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”.
Υγ.3 Ο Πανγυθεατικός ΓΣ δεν πολιτικοποιείται, αποτελεί δημόσιο αγαθό και ανήκει ΜΟΝΟ στους κατοίκους της Μάνης. Σκοπός του είναι να τους ενώνει και όχι να τους διχάζει.

Εκ της διοικήσεως