ΠΑΟ Βάρδας: Τα αγωνιστικά νέα για Ναύπλιο

Με σαφή ικανοποίηση και νέο ηθικό στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, μετά την αμέσως προηγούμενη μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη (ομάδα ενισχυμένη μεταγραφικά και που έχει ξεκάθαρα πρωταγωνιστικούς στόχους), οι «πράσινοι» της Βουπρασίας ετοιμάζονται για τη συνέχεια.

Στο ματς αυτό, όρθωσαν το …ανάστημά τους, παρά την όχι καλή προδιαγραφόμενη εξέλιξη στο πρώτο μέρος, και με τη νίκη τους έστειλαν το μήνυμα πως συνεχίζουν να αποτελούν ένα “βαρύ” όνομα σε αυτή την κατηγορία.

– Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός Ντίνος Σπυρόπουλος, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Οι ποδοσφαιριστές μου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν παλικάρια, έδωσαν και την ψυχή τους, και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται πάντα από τους προπονητές. Απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο, παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα και φτάσαμε σε μια νίκη που ασφαλώς και είναι σημαντική, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά», ενώ ακόμα ανέφερε: «Το προηγούμενο αποτέλεσμα στη Σπάρτη ήταν ξεκάθαρα πλασματικό. Παρά το 3-0 που διαμορφώθηκε από διάφορες συνθήκες, είχα πει στους παίκτες μου ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτούς και όποιος δεν ήταν στο γήπεδο δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που λέω. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο του ΠΑΟΒ είναι ότι καθημερινά θα δίνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, διότι άλλωστε πίσω μας έχουμε μια διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και έχει δρόμο μπροστά. Είναι λίγο περίεργο και άγνωστο, όμως εμείς θα προσπαθούμε κάθε στιγμή να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, και για μας τους προπονητές που αγωνιούμε απ’ έξω, αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, κι εγώ θέλω πάντα να το χαίρομαι» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ντίνος Σπυρόπουλος.

Κυριακή στο Ναύπλιο

Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, για τον ΠΑΟΒ επόμενο ματς είναι την Κυριακή στο Ναύπλιο, κόντρα στην ομάδα η οποία μέχρι τώρα εκπλήσσει ευχάριστα έχοντας (μόνη) δυο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Μια ομάδα, το Ναύπλιο 2017, που είναι νέα μιας και δεν έχει κλείσει τέσσερα χρόνια ύπαρξης και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον ιστορικό Πανναυπλιακό (ο οποίος είναι στην Α’ Αργολίδας εδώ και χρόνια).

Οι «πράσινοι» θα πάνε στην Αργολίδα για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Λιόσης εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής και υπολογίζεται κανονικά ενώ ο Μακρής που ήταν τραυματίας με το Βλαχιώτη θα ξεκαθαρίσει ως την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia