Ναύπλιο: Νίκησε και την Βάρδα και έκανε το 3 στα 3!

Στα δύο πρώτα παιγνίδια του πρωταθλήματος το Ναύπλιο τα κατάφερε απέναντι σε δύο νεοφώτιστους. Το ίδιο πέτυχε όμως και απέναντι σε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας, τον ΠΑΟ Βάρδας.

Με το γκολ του Μουσταφά στο 33′ η ομάδα του Ναυπλίου κρατά καλά την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου.

Λίγα πράγματα απο πλευράς εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, χωρίς ευκαιρίες. Το Ναύπλιο πατούσε καλύτερα και είχε δύο ευκαιρίες, από τις οποίες η μία έφερε το γκολ.

Στο 33′ απο κόρνερ και αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να διώξει τη μπάλα, ο Μουσταφά πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Στο 43′ απο ατομική προσπάθεια του Τριανταφύλλου και σουτ, ο Λαδάς έσωσε.

Στο 48′ ο Καλλιμάνης έπιασε ενα αδύναμο σούτ πάνω στον Λαδά.

Απο κει και πέρα η πρωτοβουλία ανήκε στην Βάρδα, που προσπάθησε να πιέσει. Ενώ το Ναύπλιο άρχισε να προσέχει περισσότερο τα νώτα του τοποθετώντας περισσότερο αμυντικογενείς παίκτες. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, η τακτική πέτυχε και κράτησαν το τρίποντο οι γηπεδούχοι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά δεν το κατάφεραν.
Στο 60′ σε σουτ του Σαμπανέι, προβολή του Ντόμα πέρασε άουτ.
Στο 62′ σουτ του Μακρή απέκρουσε ο Σκαφίδας- που ίσως η επέμβαση του αγώνα.
Στο 70′ βολέ του Λιόση, η μπάλα άουτ.

Στο 85′ απο στημένο, κεφαλιά του Γούρμου στο δοκάρι, στην επιστροφή της μπάλας ο Νικολόπουλος σούταρε, ο Σκαφίδας σε καλή θέση όμως μπλόκαρε.

 

Συνθέσεις
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Αλ.Μαντζούνης):Σκαφιδας- Διαμαντής, Μπούκουρης, Χρ.Καπλατζής, Πάρις Καπλατζής- Μεγαρίτης, Τριανταφύλλου (68′ Κίτος), Μουσταφά (80′ Διαμαντής ΙΙ)- Κοτσοβός, Καλλιμάνης (84′ Τόκι), Καζάκος (82′ Σιαλμάς).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Τ.Σπυρόπουλος): Λαδάς- Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης (80′ Γούρμος), Νικολακόπουλος (70′ Θεοφιλόπουλος), Αγουρίδης, Ντόμας, Βαζ (46′ Ρουγκάλας), Σαμπανέι, Τζούλης (46′ Μακρής).

ΠΗΓΗ: https://sport.argonafplia.gr