Απόλλων Ξηροκαμπίου: Ανακοίνωσε Μάριο Σπηλιωτόπουλο

Ισόπαλος έληξε ο πρώτος αγώνας της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας Λακωνίας με αντίπαλο τον Αμυκλιακό.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 5/10 ο Απόλλωνας φιλοξένησε τον Αμυκλιακό για τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα καθώς ο θάνατος του πατέρα του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας μας Νίκου Σαρκίρη είχε θορυβήσει το σύνολο τον συναθλητών και μελών της ομάδας μας.

Έτσι ο Απόλλωνας μη έχοντας στις τάξεις του άλλον τερματοφύλακα, καθώς ο Σ. Ρηγάκος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και ο νεαρός Γ. Αγγελόπουλος είναι τραυματίας, αναγκάστηκε στην ουσία να παραταχθεί χωρίς καθαρόαιμο τερματοφύλακα και κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε με χρέη τερματοφύλακα ο Β. Ρηγόπουλος.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τον προπονητή της ομάδας μας για την επιλογή του αυτή καθώς και τον ίδιο τον παίχτη για την επιθυμία του. Το τελικό αποτέλεσμα (0 -0) έδωσε στις δύο ομάδες από έναν βαθμό.
Πλέον η ομάδα μας ετοιμάζεται για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει το Κάστρο Γερακίου το Σάββατο 12/10 στις 4:00 μ.μ στο Γεράκι.

Απ τον αγώνα αυτό και πάλι θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Ν. Σαρκίρης, καθώς εχθές έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου πατέρα του και προφανώς αυτές τις στιγμές ο ίδιος πρέπει να είναι κοντά στην οικογένειά του.
Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλωσορίζει τον Μάριο Σπηλιωτόπουλο ο οποίος αποτελεί μία ακόμα μεταγραφή για την ομάδα μας. Ο Μάριος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τη Θύελλα Αιγίου και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των μεικτών Αχαΐας. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!