Σπαρτιατικός: Οι Λάκωνες στη Σπαρτακιάδα και οι μικροί ποδηλάτες στο Ξηροκάμπι

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, πραγματοποιήθηκαν στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, διασυλλογικοί αγώνες ποδηλασίας, στις κατηγορίες παμπαίδων, πανκορασίδων και μίνι.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σπαρτιατικό Γ.Σ., με την στήριξη του Δήμου Σπάρτης και πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με τους αγώνες της Σπαρτακιάδας.

Η διαδρομή για τους παμπαίδες και πανκορασίδες είχε αφετηρία τη Σπάρτη και τερματισμό το Ξηροκάμπι, ενώ οι κατηγορίες των μίνι από Παλαιοπαναγιά για Ξηροκάμπι.

Για τον Σπαρτιατικό στους παμπαίδες, ο Παναγάκος Πέτρος ήρθε 2ος, στα μίνι μεγάλα 2ος ο Νεντέλκου Σεμπάστιαν και 3ος ο Ρασσιάς Κώστας και στα μίνι μικρά 1ος και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Βλαχάκος Δημήτρης.

Επίσης στη Σπαρτακιάδα, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο 5/10 την διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη κάλυψαν σε πολύ καλό χρόνο και τερμάτισαν στο άγαλμα του Λεωνίδα, οι Λάκωνες ποδηλάτες: Παπαδόγιαννης Γιώργος (Σπαρτιατικός), Δαράκης Γιώργος (Σπαρτιατικός), Λιακάκος Νίκος (Σπαρτιατικός), Ντάρμος  Δημήτρης (Σπαρτιατικός), Κυριακόπουλος Χρήστος, Πετρόπουλος Σταύρος (Σπαρτιατικός) Μπουκουβάλας Στέφανος, Λαμπρόπουλος Αγησίλαος.

Τις εκδηλώσεις στο Ξηροκάμπι τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια στους νικητές, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Δούκας Πέτρος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Λακωνίας κ. Βερούτης Θεόδωρος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τζινιέρης Νίκωνας, οι Αντιδήμαρχοι Σπάρτης κ. Βακαλόπουλος Μιχάλης,  κα Δεδεδήμου Γεωργία, κα Ζαχαράκη Γεωργία, ο τέως Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης Βαγγέλης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αργειτάκος Σταύρος  και Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπάρτης.