Μαρτσούκος, Καλιτζάκης, Ταχτσίδης, Μανιατάκος και ένα γεμάτο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη!

0
1397

Ακούς εδώ και εκεί, γράφεται σε διάφορα site, ότι ο 7ος όμιλος της Γ’ Εθνικής είναι λέει υποβαθμισμένος, δεν έχουν δυναμική οι ομάδες και άλλα παρόμοια.

Ένας όμιλος στον οποίο εκτός από τις τρεις ομάδες της Λακωνίας, υπάρχουν μεταξύ άλλων ομάδων ο Παναργειακός, ο Πανηλειακός, η Ζάκυνθος, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Ένωση Ερμιονίδας, η Θύελλα Πατρών.

Εμείς πάντως σήμερα – Κυριακή 13 Οκτωβρίου – στον αγώνα μεταξύ του Αστέρα Βλαχιώτη και του Ναυπλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη είδαμε ένα κατάμεστο γήπεδο με περισσότερους από 500 φίλους του ποδοσφαίρου.

Για τους γηπεδούχους στο πάγκο καθόταν ο Γιάννης Καλιτζάκης και είναι γνωστή σε Πανελλήνιο επίπεδο η πολύ μεγάλη και σημαντική προσπάθεια της διοίκησης και συγκεκριμένα του Προέδρου, Πέτρου Μαρτσούκου στη δημιουργία της ομάδας. Γενικός διευθυντής του Αστέρα είναι ο γνωστός σε όλους, Δημήτρης Μανιατάκος.

Το Ναύπλιο το οποίο είχε ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έχει μια πολύ ισχυρή διοίκηση, με μέλη της οικογένειας Ταχτσίδη να την στελεχώνουν. Παρών στο Βλαχιώτη ήταν και ο γνωστός σε όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη, Παναγιώτης Ταχτσίδης που αγωνίζεται στην Ιταλική Λέτσε.

Την προηγούμενη αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης οι φίλαθλοι ξεπέρασαν τους 800 και δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι μεταξύ της Σπάρτης και του Αστέρα Βλαχιώτη.

Απορίας άξιο είναι πως θεωρούν κάποιοι υποβαθμισμένο τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τα συμπεράσματα δικά σας.

Υπάρχουν πολλά γήπεδα στη Γ’ Εθνική που μαζεύουν αυτόν τον αριθμό των φιλάθλων, υπάρχουν πολλές ομάδες με τόσο ισχυρές και υγιείς διοικήσεις;

Προσωπικά πρώτον σαν Λάκωνας και δεύτερον σαν φίλος του ποδοσφαίρου, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που υπάρχουν τρεις υγιείς και δυνατές ομάδες της Λακωνίας με ισχυρές διοικήσεις σε ένα δυνατό και αμφίρροπο όμιλο της Γ’ Εθνικής με ιστορικές ομάδες της Πελοποννήσου και την Ζάκυνθο.