Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Κούτσης αναλαμβάνει να μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας!

Στην προπόνηση της Τετάρτης 16/10 που έγινε στο γήπεδο του Έλους Βασίλειος Μιχελάκος βρέθηκε ο νέος προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γεώργιος Κούτσης.

Μετά από διάστημα ενός μηνός ο 46χρονος τεχνικός είπε το ναι στις προσπάθειες του Προέδρου του Αστέρα, Πέτρου Μαρτσούκου να τον φέρει στο Βλαχιώτη.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα:

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γεώργιο Κούτση.

Ο Κούτσης αναλαμβάνει πρώτος προπονητής και θα οδηγήσει τον Αστέρα στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Τον καλωσορίζουμε στο Βλαχιώτη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου 1973 , έχοντας μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πάνω απο 450 συμμετοχές σε Α’ και Β’ Εθνική με ομάδες όπως τον Πανελευσινιακό, Άρη, ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Ατρόμητο Αθηνών κ.α. αλλά και με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και με την Εθνική Ελλάδος.

Έχει διατελέσει προπονητής σε Παναχαϊκή, Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Παναργειακό και Πανηλειακό.