Η 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου είναι παρελθόν με μεγάλους κερδισμένους Αστέρα Βλαχιώτη και Σπάρτη.
Η ομάδα του Βλαχιώτη επικράτησε δίκαια στο πρόωρο τελικό του Ναυπλίου σταματώντας την ξέφρενη πορεία του με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Η Σπάρτη εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ναυπλίου, περνώντας από την Ζαχάρω έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία του ομίλου. Είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει δεχτεί γκολ.
To πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο ντέρμπι για το πρώτο μισό της βαθμολογίας στα οποία αγωνίζονται και πάλι οι δύο αυτές ομάδες της Λακωνίας.
Η Σπάρτη υποδέχεται το δεύτερο της βαθμολογίας Ναύπλιο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και θέλει τη νίκη που θα την διατηρήσει στη κορυφή και θα αυξήσει την διαφορά της από την ομάδα των Ταχτσίδη, Μαντζούνη.
Ο Αστέρας Βλαχιώτη ταξιδεύει στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών την Ζάκυνθο η οποία προέρχεται από ισοπαλία στη Βάρδα.
Και οι δύο αντίπαλοι Ναύπλιο και Ζάκυνθο έχουν υψηλούς στόχους στη κατηγορία και μεγάλη δυναμική και αναμένεται ο αγώνας της Κυριακής 20 Οκτωβρίου να έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι έχουν νέο προπονητή τον Γιώργο Κούτση – πατήστε εδώ.
Ο Πανγυθεατικός μετά την ήττα στο Διαβολίτσι αναζητά βαθμούς στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας.
H βαθμολογία
Ομάδα | Βαθμοί | Αγώνες | Νίκες | Ισοπαλίες | Ήττες | Υπέρ | Κατά | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. | Π.Σ. “Η ΣΠΑΡΤΗ” | 10 | 4 | 3 | 1 | 0 | 7 | 0 |
2. | ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 | 9 | 4 | 3 | 0 | 1 | 5 | 3 |
3. | ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ | 7 | 4 | 2 | 1 | 1 | 5 | 4 |
4. | Α.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 | 7 | 4 | 2 | 1 | 1 | 4 | 6 |
5. | ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ. | 6 | 4 | 2 | 0 | 2 | 3 | 3 |
6. | Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ | 6 | 4 | 2 | 0 | 2 | 5 | 6 |
7. | ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ | 6 | 4 | 2 | 0 | 2 | 5 | 2 |
8. | ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ | 6 | 4 | 2 | 0 | 2 | 3 | 3 |
9. | ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ | 5 | 4 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 |
10. | Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 7 | 7 |
11. | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 3 | 5 |
12. | Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ | 4 | 4 | 1 | 1 | 2 | 2 | 5 |
13. | Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ | 3 | 4 | 1 | 0 | 3 | 5 | 8 |
14. | ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ | 2 | 4 | 0 | 2 | 2 | 0 | 2 |
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 4 μ.μ.
![]() Π.Σ. “Η Σπάρτη” – Ναύπλιο 2017 |
![]() Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχιώτη |
Πανγυθεατικός – ΠΑΟ Βάρδας |
Θύελλα Πατρών vs Α.Ο. Τσιλιβή |
![]() Πανηλειακός – Διαγόρας Βραχνέϊκων |
![]() ![]() ![]() Α.Ε. Ερμιονίδας – Ολυμπιακός Ζαχάρως |
Παναργειακός – Α.Ο. Διαβολιτσίου |