Ζωντανή ενημέρωση isports.gr: Περισσότεροι από 1700 διαφορετικοί επισκέπτες το δίωρο!

0
467

Είχαμε ξανακάνει αναφορά – πατήστε εδώ – στη δύναμη της ζωντανής ενημέρωσης της εξέλιξης των αγώνων ποδοσφαίρου του Σαββατοκύριακου. Ο αριθμός των επισκεπτών στα άρθρα ζωντανής ενημέρωσης είναι πολύ μεγάλος και δείχνει την ανάγκη του φίλαθλου κόσμου να ενημερωθεί ζωντανά με πληροφορίες για τους αγώνες τόσο της Γ’ Εθνικής όσο και των τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας.

Στα άρθρα της ζωντανής ενημέρωσης το αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr σας ενημερώνει:

i. για την εξέλιξη των αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων της Λακωνίας με ενδεκάδες, κάρτες, σκόρερ, δοκάρια και όποια άλλη πληροφορία έχουμε την δυνατότητα.

ii. για την εξέλιξη των αγώνων του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ενδεκάδες, σκόρερ και όποια άλλη πληροφορία μπορούμε.

Η ζωντανή ενημέρωση είναι το πιο δυνατό κομμάτι – στα στατιστικά επισκεψιμότητας – του isports.gr, ένα κομμάτι το οποίο εξελίξαμε με την πάροδο των ετών και συνεχώς βελτιώνουμε.

Τα υψηλά στατιστικά τα οποία αναδείχθηκαν από την πρώτη ουσιαστικά σέντρα της περιόδου 2019-20, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου όπου ευτυχήσαμε να έχουμε το ιδανικότερο ξεκίνημα για τις ομάδες της Λακωνίας στον όμιλο της Γ’ Εθνικής με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Στατιστικά τα οποία ανέβηκαν ανά Κυριακή και έφτασαν στον αριθμό των 1720 !!! διαφορετικών χρηστών την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο συγκεκριμένο άρθρο – πατήστε εδώ.
Στη φωτογραφία βλέπετε τον αριθμό των 1720 διαφορετικών επισκεπτών – χωρισμένο ανά ώρα, 498 στις 4 μ.μ, 581 στις 5 μ.μ. και 641 στις 6 μ.μ. –  κατά την διάρκεια της ζωντανής ενημέρωσης των αγώνων της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο isports.gr!
Η σοβαρότητα, η άμεση και έγκυρη ενημέρωση που διακρίνει το αθλητικό site της Λακωνίας το έχει φέρει όπως είναι λογικό στην κορυφή της προτίμησης των Λακώνων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού τα άρθρα επισκέπτονται φίλοι όλων των ομάδων του 7ου ομίλου από Ηλεία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Αχαϊα και Ζάκυνθο.

Ευχαριστούμε για την αποδοχή σας και την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε άμεσα, αντικειμενικά, έγκυρα – αμέτρητα τα άρθρα που αποδεικνύουν την εγκυρότητα – και ολοκληρωμένα!