Σπάρτη: Δέχτηκε τα πρώτα τέρματα και πήρε ένα βαθμό στο Κρανίδι.

Η Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ένωση Ερμιονίδας στο Κρανίδι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Τα δυο γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν τα πρώτα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Τσίρκοβιτς δεν είχε στη διάθεσή του, τους Τσιμικλή και Καρβάλιο.

Στο 3΄λεπτό η πρώτη καλή φάση για την Ερμιονίδα όταν ο Escuredo εκτέλεσε απευθείας φάουλ  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιζνιέφσκι.

Στο 7΄λεπτό διαγώνια σέντρα του Σωτηρόπουλου στον Γεμιστό πρόλαβε ο Γαβαλάς και μπλόκαρε την μπάλα .

Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Escuredo έδιωξε ο Τσιζνιέφσκι.

Στο 15΄λεπτό ο Σαμπατάκος με προβολή μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 25΄ λεπτό εκτέλεση φάουλ του Escuredo από δεξιά οι αμυντικοί έδιωξαν δύσκολα σε κόρνερ μπροστά από τους επιθετικούς της Ερμιονίδας.

Στο 39΄λεπτο σέντρα του Τριμπόνια από δεξιά , κεφαλιά του Ποζατζίδη και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ από τον Τσιζνιέφσκι σε κόρνερ.

Στο 40΄λεπτό κόρνερ του Escuredo από αριστερά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Τριμπόνια ο οποίος έχασε την ισορροπία του χάνοντας σίγουρο γκολ.

Στο 41΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ποζατζίδης με προβολή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Τσιζνιέφσκι.

Στο 43΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Κάρδαρης έκανε σκληρό φάουλ έξω από την περιοχή στον Fernadez και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή.

Το φάουλ εκτέλεσε ο Fernadez η μπάλα μετά από απόκρουση αμυντικού πήγε στον Ποζαντζίδη ο οποίος πλάσαρε και ανάγκασε τον Τσιζνιέφσκι να κάνει την απόκρουση του αγώνα στην αριστερή του γωνία αποσοβώντας σίγουρο γκολ .

Στο 48΄λεπτό ο Escuredo ξεσήκωσε την εξέδρα με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Τσιζνιέφσκι κάνοντας το 1-1. Ήταν ένα πραγματικό εκπληκτικό κτύπημα φάουλ αλα Μέσσι.

Στο 64΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Fernadez με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.

Στο 70΄λεπτό ο Γεμιστός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

Στο 73΄λεπτό μπαλιά του Σαμπατάκου στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Γεμιστό αυτός απέφυγε τον Γαβαλά και με πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 91΄λεπτό σέντρα του Escuredo από αριστερά η μπάλα αποκρούστηκε από το χέρι του Κακάμη με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε.

Mετά από την δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και τα πρώτα δυο γκολ που δέχτηκαν οι Σπαρτιάτες έχασαν την βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες με το Ναύπλιο να πλησιάζει στους 2 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική η Σπάρτη υποδέχεται την Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Φίλαθλοι της Σπάρτης ακολούθησαν την ομάδα και σε αυτό τον εκτός έδρας αγώνα.

Γκολ: Σαμπατάκος 0 – 1 19′ μετά από πάσα Γεμιστού

Εσκουρέδο 1 – 1 48′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Γουάτσον 2 – 1 στο 64′, Γεμιστός 2 – 2 στο 74′

Κόκκινη κάρτα: Κάρδαρης με δεύτερη κίτρινη στο 44′

Ερμιονίδα (Δ.Νόλης) : Γαβαλάς, Παναγόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Βιρβίλης, Πιριτζάου, Καρούτης, Τριμπόνιας ,( 72΄Κατσιαμήτας),  Barbero,( 80΄Μερκούρη),  Ποζατζίδης, Escuredo, Fernadez.( 80΄Κωτσιαρίδης).

Σπάρτη (Μίκι Τσίρκοβιτς) : Τσιζνιέφσκι, Κακάμης, Μπανούσης, Αναστασάκος, ( 70΄ζαραφέτας), Βασιλείου , Κάρδαρης, Παναγιωτίδης,( 80΄Συκαλόπουλος),  Γεμιστός, Σωτηρόπουλος, Ρασσιάς,( 28΄Μικελάτος, 78΄Κοντογιάννης),  Σαμπατάκος.

με πληροφορίες από το http://sport-ermionida.blogspot.com