Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Μαρτσούκος κάνει την υπέρβαση για να ισχυροποιήσει την ομάδα.

Λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου – ο Πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος συνεχίζει να βάζει βαθιά το χέρι στη τσέπη προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ένας άνθρωπος που από την περυσινή χρονιά έχει προσφέρει και επιτύχει πάρα πολλά στον Αστέρα Βλαχιώτη και συνεχίζει και την φετινή αγωνιστική περίοδο να κάνει τα αδύνατα δυνατά – έχοντας ολοκληρώσει περισσότερες από 18 μεταγραφές έως σήμερα – για να γίνει η ομάδα πανίσχυρη και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του isports.gr σήμερα Τρίτη ο ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Βλαχιώτη αναμένεται να συναντήσει μάνατζερ επιθετικού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις σε Σουπερλίγκα και Football League. Μέχρι το απόγευμα αναμένονται εξελίξεις για αυτή τη μεταγραφή.

Επίσης γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές – Νικλητσιώτης, Διαμαντής (πατήστε εδώ) και ο επιθετικός –  να βρίσκονται στη διάθεση του Κούτση για τον αγώνα στο Άργος με τον Παναργειακό. Ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 3 μ.μ.