Ο Μαρτσούκος παίρνει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά και αποζημιώνει τους φίλους του Αστέρα Βλαχιώτη

Όλοι συζητούν για τις κινήσεις του Αστέρα Βλαχιώτη, με την ομάδα της Λακωνίας να έχει ανακοινώσει τρεις μεταγραφές, Σιαλμά, Νικλητσιώτη, Διαμαντή σε διάστημα μικρότερο της μιας ημέρας και να φαίνεται ότι θα συνεχίσει τις κινήσεις μέχρι την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου.

Μετά την ανάρτηση ψευδών δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρο Μαρτσούκο, ο οποίος όπως ήταν φυσικό διέψευσε τα εν λόγω αναληθή και ανυπόστατα άρθρα.  Η συνέχεια των όσων μας είπε όμως είναι άκρως ενδιαφέρουσα και θα απογειώσει τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα του Αστέρα Βλαχιώτη είναι να αποζημιώσει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι έχουν δώσει βροντερό παρών στους αγώνες της.  ‘Εχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να του βρουν ότι καλύτερο υπάρχει στη μεταγραφική αγορά προκειμένου να το φέρει στον Αστέρα.

Ο στόχος του είναι να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα που θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα ανεβάσει την ευρύτερη περιοχή μέσω των επιτυχιών της ποδοσφαιρικής ομάδας.