Πανηλειακός: Δύσκολο και σημαντικό εντός έδρας ματς και μεταγραφή

Για ένα ακόμα δύσκολο, αλλά και σαφώς σημαντικό ματς, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου Γ’ Εθνικής και της 7ης αγωνιστικής ετοιμάζεται ο Πανηλειακός. Που την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι θα υποδεχτεί στο Στάδιο Πύργου την Ερμιονίδα.

Η νεανική ερυθρόλευκη ομάδα, έχοντας καταφέρει να πάει σαφώς καλά ως τώρα, τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά, θέλει την καλύτερη δυνατή συνέχεια. Κι αυτή άμεσα, θα είναι μια σπουδαία – αν επιτευχθεί – νίκη, απέναντι στην έμπειρη ομάδα από το Κρανίδι Αργολίδας.

Όλοι στις τάξεις της ομάδας ζητούν και μεγαλύτερη στήριξη από το φίλαθλο κοινό, δίνοντας από την πλευρά τους υπόσχεση πως θα συνεχιστεί η θέληση, η αγάπη και το μεράκι με το οποίο δουλεύουν και παλεύουν για να παρουσιάσουν την ομάδα κάθε Κυριακή ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο.

– Στο μεταξύ σε μια αγωνιστική προσθήκη ενίσχυσης, χρονικά της τελευταίας στιγμής, προχώρησε ο Πανηλειακός (υπενθυμίζεται πως με το τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνονται κι οι …τετράμηνες συνολικά θερινές μεταγραφές που έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια για όλες τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες η ΕΠΟ, κι είχαν έναρξη την 1η Ιουλίου).

Συγκεκριμένα, πήρε τον 19χρονο Ηλείο (από το Χάβαρι) επιθετικό Ανδρέα Ρούνη. Ο οποίος ήδη προπονήθηκε με την ομάδα την Τετάρτη, κι όπως έγινε γνωστό νωρίς το βράδυ της ημέρας συμφώνησε με την ομάδα του Πύργου για τη συνέχιση της καριέρας του σε αυτήν ως το τέλος της περιόδου.

Ο γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου του 2000 ταλαντούχος επιθετικός μέσος έχει ξεκινήσει ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα (όπου είχε αγωνιστεί εκέί και πάλι υπό τις οδηγίες του τεωρινού προπονητή του Πανηλειακού, Κώστα Λούσκου), και από το καλοκαίρι του 2014 “μετακόμισε” στον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο αγωνίστηκε στην U15 και U17 για την επόμενη τριετία. Το καλοκαίρι του 2017 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, όπου είναι στην ομάδα Νέων την τελευταία διετία αντίστοιχα, ως τώρα (πέρυσι ήταν αρχηγός της Κ20). Ο Ρούνης ήταν παλιότερα στις προεπιλογές της Εθνικής Παίδων ενώ πριν λίγους μήνες, κατά την περυσινή σεζόν, μετείχε και σε προπονήσεις της Εθνικής Νέων (φωτό).

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ως το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει κι αν είναι διαθέσιμοι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, ο Νικολόπουλος (που εξέτισε στο αμέσως προηγούμενο ματς μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες, αλλά προέρχεται από τη διάσειση στο προ-προηγούμενοματς με τα Βραχνέικα), κι ο Δαλαβούρας που ταλαιπωρείται γενικότερα με κάποια θέματα υγείας από το προηγούμενο διάστημα (και την περασμένη Κυριακή, πριν το παιχνίδι στη Ζαχάρω είχε κι ακόμα ένα απρόσμενο περιστατικό όπου, αν και ήταν στο αρχικό σχήμα, ένιωσε ναυτία και έκανε εμετούς στο πούλμαν, με αποτέλεσμα φτάνοντας στη Ζαχάρω να μην μπορέσει να ξεκινήσει το ματς, και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου).

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia