Α.Ο. Διαβολιτσίου: Νίκη ανάσα επί του Διαγόρα Βραχνεϊκων

Την δεύτερη νίκη του στο γήπεδο “καπετάν Βασίλης” πανηγύρισε ο ΑΟ Διαβολιτσίου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας επιβλήθηκαν 2-0 του Διαγόρα Βραχνέΐκων και προωθήθηκαν στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα πήρε μια  δίκαιη νίκη απέναντι στους αχαιούς οι οποίοι έδειξαν αδυναμίες σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

, Διαβολίτσι- Διαγόρας Βραχνέϊκων 2-0: Ανάσα με Μουλιάτο, Αθανασόπουλο

Φάσεις και γκολ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν τρεις καλές φάσεις στο πρώτο εικοσάλεπτο για να ανοίξουν το σκορ.

Στο 12′ ο Κυριακόπουλος έπιασε το σουτ αλλά ο Δρακόπουλος ήταν σε ετοιμότητα, στο 16′ ο Βιγιαφάνε δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να περνάει άουτ ενώ στο 20ο λεπτό κεφαλιά του Γραμματικοπούλου πέρασε μόλις άουτ μετά από σέντρα του Χότζα.

Η υπεροχή της μεσσηνιακής ομάδας καρποφόρησε τελικά στο 27 όταν μετά από ολιγωρία της άμυνας ο Βιγιαφάνε έκανε το σουτ, ο Καλλιτσουνάκης έδιωξε πάνω στη γραμμά αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μουλιάτο ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με σουτ άουτ του Καλλιτσουνάκη στο 37′.

, Διαβολίτσι- Διαγόρας Βραχνέϊκων 2-0: Ανάσα με Μουλιάτο, Αθανασόπουλο

Κόκκινη και 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα σουτ του Σχοινά στο 54′ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καλογερόπουλος, αλλά δεν μπόρεσε επι της ουσίας να απειλήσει.

Ο ΑΟΔ από την πλευρά του κυνήγησε ένα δεύτερο τέρμα με το οποίο θα σφράγιζε τη νίκη και είχε δυο καλές στιγμές στο 68′ με σουτ του Βιγιαφάνε και στο 77′ με τον Γραμματικόπουλο.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πιο απλά στο 81ο λεπτό όταν ο Λίπι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Τέσσερα λεπτά μετά το το Διαβολίτσι σφράγισε τη νίκη όταν ο Κυριαζόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Αθανασόπουλος με άπιαστη κεφαλιά νίκησε τον Δρακόπουλο για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Γεωργαντόπουλος, ο οποίος όπως και ο Λίπι που είδε την κόκκινη  νωρίτερα είχαν σκοράρει την περασμένη Κυριακή!

ΑΟ Διαβολιτσίου: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος Χότζα (Τσαλάκου), Σεντεμέντες, Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Βιγιαφάνε (Οδεμισιώτης), Μουλιάτος (Αθανασόπουλος), Γραμματικόπουλος, Κυριαζόπουλος

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος (Σχοινάς), Λίπι, Ριλντι, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος (Γκολφινόπουλος)

ΠΗΓΗ: sport365.gr