Άρης Σκάλας: Ανακοίνωση για τη διαιτησία του εκτός έδρας αγώνα με την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη

0
1108

Ο Άρης Σκάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα της 5ης αγωνιστικής με την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη:

Ανακοίνωση προς κάθε υπεύθυνο της διαιτησίας του Λακωνικού ποδοσφαίρου

Εκφράζουμε τα έντονα παράπονά μας για την διαιτησία του Σαββατιάτικου – 2 Νοεμβρίου – ματς της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας με την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη στο γήπεδο της Λογγάστρας.

O διαιτητής δεν δίνει καθαρό πέναλτι υπέρ μας ενώ το ματς είναι 1-1 αφήνει το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων σε όλη την διάρκεια ατιμώρητο με αποκορύφωμα την φάση του Ηλία Αναστασάκου που βγαίνει σε προφανή θέση για γκολ τον σηκώνουν κυριολεκτικά, ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και δίνει μόνο κίτρινη κάρτα. Ο επόπτης γραμμών σε 4-5 καθαρές φάσεις μπροστά του, τις δίνει ανάποδα.

Εις βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα στο τέλος να κάνει πλακίτσα με τον πάγκο των γηπεδούχων (μάλλον θα είναι φιλαράκια) οι οποίοι πετάνε διαρκώς μπάλες μέσα στο γήπεδο για να διακόπτεται το ματς διακόπηκε τουλάχιστον 4-5 φορές για τις μπάλες και άλλες τόσες και πολύ παραπάνω για υποτιθέμενους τραυματισμούς με όλα αυτά έδωσε μόνο 2 λεπτά καθυστέρηση. Δεν είμαστε καλοί αγωνιστικά, να χάσουμε, όχι όμως από λάθη ή παραλείψεις των διαιτητών.

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία στο λακωνικό ποδόσφαιρο. Εκπροσωπούμε μια πόλη που μας στηρίζει κάθε Σάββατο στο γήπεδο, μια πόλη που μας στηρίζει οικονομικά. Θέλουμε να παίζουμε επί ίσοις όρους.

Το ΔΣ του Άρη Σκάλας

Υ.Γ. Για το ποιος είναι ο συγκεκριμένος διαιτητής, κοιτάξτε στους πίνακες στο περυσινό αντίστοιχο ματς, Άμιλλα Αγίου Ιωάννη – Άρη Σκάλας, μετά από γενική σύρραξη που ξεκίνησε από τους γηπεδούχους είδαν μια κόκκινη, και 4 κόκκινες εμείς, μάλλον θα ήταν σε άλλο γήπεδο όπως προχθές. Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δρα μεροληπτικά η ότι εκτελεί εντολές.