Sofos Technologies. Επί 25 και πλέον χρόνια δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας.

0
286

Η εταιρεία

Επί 25 και πλέον χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμε υψηλά ηθικά πρότυπα, να δημιουργούμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας με προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν αξία στις επιχειρήσεις και να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ειδικευμένα στελέχη που ανήκουν στους τομείς της πληροφορικής, των Φορολογικών Ταμειακών συστημάτων, της μηχανοργάνωσης επιχειρήσεων και των συστημάτων ασφαλείας.

Ασύρματη παραγγελιοληψία & πάρτε τον έλεγχο της επιχειρησή σας στα χέρια σας

Aπευθύνόμαστε σε κάθε Επιχειρηματία του κλάδου της Εστίασης που επιθυμεί να καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας της επιχείρησής του, με γνώμονα τις δικές του συγκεκριμένες απαιτήσεις
ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ & ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
Λύσεις Cloud για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο της επιχείρησης και με μηνιαία συνδρομή για εποχιακές επιχειρήσεις
Επισκευή Ταμειακών & Φορολογικών Συστημάτων
Η εταιρεία μας έχει την εξουσιοδότηση για επισκευή συντήρηση και προγραμματισμό των περισσοτέρων εταιρειών που κατασκευάζουν ή εισάγουν Ταμειακές Μηχανές, Φορολογικά συστήματα & Μηχανισμούς στην Ελληνική αγορά. Με το πιο άρτια εξοπλισμένο Τεχνικό Τμήμα Service, με πιστοποιημένους τεχνικούς και 24ωρη τεχνική υποστήριξη επισκευάζουμε αυθημερόν οποιοδήποτε από τα συστήματα που αντιπροσωπεύουμε.
Επισκευή Υπολογιστών, Εκτυπωτών, Συστημάτων Τεχνολογίας
Άμεση επισκευή υπολογιστή, εκτυπωτή, οθόνης και όλων των περιφερειακών συσκευών σε χαμηλό κόστος και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Στο επισκευαστικό μας κέντρο με πιστοποιημένους Μηχανικούς Πληροφορικής παρέχουμε άριστες υπηρεσίες για την αποκατάσταση της βλάβης και την αναβάθμιση του μηχανήματος, του λογισμικού και των εφαρμογών

Λύσεις για επιχειρήσεις

Ταμειακά Φορολογικά Συστήματα και Ζυγιστικά Λιανικών Πωλήσεων

Πρωτοπόροι από το 1992 στον χώρο των Ταμειακών Μηχανών, Φορολογικών Μηχανισμών και Ζυγιστικών με περισσότερες από 6.000 εγκαταστάσεις με 24ωρη τεχνική υποστήριξη και Service. Διαθέτουμε και υποστηρίζουμε πάνω από 40 τύπους Ταμειακών Μηχανών και Μηχανισμών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο , και διαθέτοντας επαρκές απόθεμα ανταλλακτικών για αυθημερόν συντήρηση και επισκευή όλων των Ταμειακών Συστημάτων.
Με 3 Σημεία Πώλησης και επισκευής Ταμειακών Φορολογικών Μηχανισμών στον Νομό Λακωνίας. Στην Σπάρτη, στην Σκάλα & στους Μολάους.

Λύσεις εστίασης Hotel-Restaurant-Cafe

Η ανάγκη μηχανογράφησης μιας επιχείρησης εστίασης, είναι σήμερα επιτακτική για την επιβίωσή της.Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες , οξύνουν τον ανταγωνισμό και διαφοροποιούν τις καταναλωτικές συνήθειες των πελατών μας.
H εταιρεία μας λαμβάνοντας τα μηνύματα της αγοράς και αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο, δημιουργεί και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, ικανές να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τα οικονομικά δεδομένα,κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης εστίασης

Ολοκληρωμένες Λύσεις Επικοινωνίας

Ξενοδοχείων – Εμπορικών Επιχειρήσεων – Γραφείων – Οργανισμών
Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να αντιμετωπίζει με δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και ευελιξία την επικοινωνία με τους πελάτες της παρέχοντας την καλύτερη δυνατή μορφή επικοινωνίας.Η εταιρείας μας με την εμπειρία αρκετών εγκαταστάσεων συστημάτων επικοινωνίας και δικτύων εγγυάται ποιοτική και αδιάλειπτη επικοινωνία προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε τον Σχεδιασμό την υλοποίηση και την συνεχή υποστήριξη των Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων που αντιπροσωπεύουμε, με στόχο την μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιών και την βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας στην επιχείρησής σας.

Ψηφιακά Τηλεφωνικά Κέντρα

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα πώλησης, εγκατάστασης & υποστήριξης Τηλεφωνικών Κέντρων.
Με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους πωλητές και τεχνικούς με συνεχείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια στα Κέντρα Εκπαίδευσης της NEC προκειμένου να δίνουμε ολοκληρωμένη λύση σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Μηχανογράφησης Επιχειρήσεων

Η Ολοκληρωμένη Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας μας, με τις κατάλληλες λύσεις μηχανοργάνωσης που έχει ανάγκη κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας με επιλεγμένες λύσεις που επιδιώκουν να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς, στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα.Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και εμπειρία των στελεχών μας, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση της λύσης που ταιριάζει στη λειτουργία της επιχείρησης σας, παρέχοντας πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη.
Εξοπλίζουμε
Ξενοδοχεία – Εμπορικές Εταιρείες – Συνεργεία – Courier – Ανθοπωλεία – Καταστήματα Ενδυμάτων – Πρατήρια Αρτου – Καθαριστήρια – Γυμναστήρια – Οπωροπωλεία – Ελαιοτριβεία – Καταστήματα Οπτικών – Parking -Κομμωτήρια – Κέντρα Αισθητικής – Πρατήρια Καυσίμων – Εταιρείες Κοινοχρήστων – Κρεοπωλεία – Καταστήματα Εστίασης -Ανταλλακτικά Οχημάτων

Προστατεύουμε την περιουσία σας & τους ανθρώπους σας

Με άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας

Συστήματα συναγερμού – παρακολούθησης – πυρανίχνευσης – αντικλεπτικά προϊόντων – χρηματοκιβώτια

Γνωρίζουμε πολύ καλά να ασφαλίζουμε τον χώρο σας με αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφαλείας για πάνω από μια 25ετία. Η αυξανόμενη ανάγκη της εποχής μας για προστασία και ασφάλεια, απαιτεί μια ολοκληρωμένη λύση συστημάτων ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε πάντα αποτελεσματικά και στις πιο σύγχρονες και πολύπλοκες απαιτήσεις. Επιλέγουμε τις πιο αξιόπιστες εταιρείες και προμηθευτές συστημάτων ασφαλείας. Η εγκατάσταση υλοποιείται από πιστοποιημένους τεχνικούς , οι οποίοι ολοκληρώνουν τις εγκαταστάσεις άμεσα, και φροντίζουν καθημερινά για τη σωστή λειτουργία τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεφθείτε το site μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θερμοπυλών 118 και Άγιδος, Σπάρτη, 23100
27310 20460, 27310 29933
[email protected]