Πανηλειακός: Τα νέα για Σπάρτη

0
515

Δεν τα κατάφερε την περασμένη Κυριακή ο νεανικός Πανηλειακός, καθώς αν και προηγήθηκε δυο φορές, ηττήθηκε από την πολύ πιο έμπειρη αλλά και σαφώς δυνατή για τα δεδομένα του (7ου) ομίλου Ερμιονίδα.

Γνωρίζοντας έτσι την πρώτη του ήττα στο στάδιο Πύργου, και βάζοντας παράλληλα τέλος στο αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών που είχαν προηγηθεί αμέσως πριν. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς αυτό έχουν κι έντονα αλλά και δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία (τουλάχιστον με τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ τους και με το σκορ ήδη να έχει διαμορφωθεί σε 2-3), καθώς επίσης και με το αγωνιστικό τους πρόσωπο πάντως, στο δεύτερο μέρος να είναι κατώτερο του αναμενομένου πιθανότατα εξαιτίας κούρασης που διαφάνηκε.

Η “επόμενη μέρα” είναι πάντως κι αυτή σαφώς δύσκολη, κι ίσως και δυσκολότερη, με την ισχυρή και φιλόδοξη Σπάρτη να είναι αντίπαλος την Κυριακή. Πάλι στο στάδιο Πύργου (ώρα 3.00), αφού σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος υπάρχει στο πρόγραμμα δεύτερο σερί εντός έδρας ματς.

Έτσι, δεν υπάρχουν περιθώρια για να σταθούν περισσότερο στο προηγούμενο ματς. «Είμαστε στεναχωρημένοι μπορώ να πω, καθώς πιστεύουμε πολύ πως θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε τουλάχιστον τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά κάποιες λεπτομέρειες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Ερμιονίδας, μιας πολύ δυνατής ομάδας και σαφώς πιο έμπειρης σε σχέση με τη δική μας νεανική ομάδα. Που ακόμα …μαθαίνει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις απαιτήσεις αυτού του πρωταθλήματος. Βέβαια, πρέπει τώρα να δούμε μπροστά, αφού έχουμε ένα ακόμα πολύ δύσκολο ματς, με αντίπαλο τη Σπάρτη, τη μια εκ των δυο ομάδων που έχουν ξεκάθαρο και δηλωμένο στόχο πρωταθλητισμού κι ανόδου, αυτή κι ο Αστέρας Βλαχιώτη. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να τα δώσουμε όλα, εξαντλώντας μέχρι τελευταίας τις δικές μας πιθανότητες για κάτι καλό από πλευράς αποτελέσματος. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και πιο έτοιμοι για ένα τόσο δύσκολο ματς, κι ότι βγει…», επεσήμανε ο τεχνικός Κώστας Λούσκος, δίνοντας το στίγμα που επικρατεί στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων». 

Όσον αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Πανηλειακός ο οποίος σίγουρα χρειάζεται άμεση βελτίωση σε ορισμένους τομείς μιας και το πρωτάθλημα έχει μπει στο δεύτερο μισό του α’ γύρου ενώ η καμπή του προγράμματος έχει γίνει πιο δύσκολη από την περασμένη 7η αγωνιστική κι έπειτα, με τα τωρινά δεδομένα δεν θα έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο με μια αγωνιστική Πρέντι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και τον Δαλαβούρα που πρόσφατα υπεβλήθη σε λιθοτριψία κολικού νεφρού κι αναρρώνει. Όπως επίσης τον τελευταίο χρονικά αποκτηθέντα στο φινάλε των μεταγραφών Ρούνη (δεν θα προλάβει ματς τουλάχιστον αυτό το μήνα), αλλά βέβαια και τον από πέρυσι τραυματία Μπουρνέλη (που αυτό το διάστημα ακολουθεί κι εντατικό ατομικό πρόγραμμα για να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν νωρίτερα στη συνέχεια).

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia