ΠΑΕ Σπάρτη: «Λάδι» από την ΕΕΑ για άλλο ένα «ύποπτο» ματς

0
728

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε 6 παιχνίδια της περσινής σεζόν που δεν είχε εξετάσει ως τώρα και για όλα έβγαλε, όπως πάντα, το ίδιο συμπέρασμα:

Ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία!

Συγκεκριμένα για τον αγώνα της Σπάρτης με τον Ηρόδοτο ο οποίος είχε λήξει 3-0 υπέρ της Σπάρτης ανακοίνωσε ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα υπήρχε μεγάλη αναστάτωση στους φιλάθλους της Σπάρτης, οι οποίοι στο ημίχρονο είχαν αντιληφθεί ότι ο προπονητής της ομάδας, Αντρέϊ Τσερνίσοφ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Αποστολάκος είχαν παρεμποδιστεί να μπουν στα αποδυτήρια της ομάδας και βρισκόντουσαν εκτός αυτών …. Το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Σπάρτης στο ημίχρονο με γκολ του Καινούργιου στο 38ο λεπτό.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις της ΕΕΑ:

– Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

 

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

 

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

 

– Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) κατά πλειοψηφία, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

 

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

 

– Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.