Α.Ο. Τσιλιβή: Τα αγωνιστικά νέα για Βλαχιώτη

Επικίνδυνη είναι η έξοδος που κάνει η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή αυτή την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο. Η ομάδα της Ζακύνθου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Βλαχιώτη τον τοπικό Αστέρα με μοναδικό σκοπό να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Οι νησιώτες έχουν μεταβεί ήδη στην όμορφη Λακωνία με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς ο σύλλογος έχει κάνει αρκετά καλή συγκομιδή βαθμών και δείχνει ότι είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά αυτό το ματς αποκτά ιδιαίτερο χαραχτήρα, καθώς η ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την διοίκηση της να έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για να το πετύχει. Ο προϋπολογισμός της μίας ομάδας με την άλλη είναι η ημέρα με την νύχτα!

Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Τσούκλης έχει στην διάθεση του για αυτό το παιχνίδι όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Θοδωρή Βερνάρδου ο οποίος εκτίει ποινή 3 αγωνιστικών. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο στάδιο του νησιού. Ο Βορειοελλαδίτης προπονητής δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στο βασικό του σχήμα, πλην του Λιβέρη που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Ερωτηματικό παραμένει ποιός παίκτης θα καλύψει την θέση του Βερνάρδου στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι από το ματς θα απουσιάσει ο Σάκης Γεωργίου (φωτο) καθώς σήμερα Σάββατο παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο.Μια σημαντική απώλεια για τους νησιώτες καθώς ο βορειοελλαδίτης ποδοσφαιριστής είναι από τους βασικούς πυλώνες του φετινού Τσιλιβή και ένας παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα

Η αποστολή της ζακυνθινής ομάδας αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (11.00) και θα επιστέψει την Κυριακή το βράδυ. Το ματς έχει ώρα έναρξης στις 13.00 . διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κος Ευάγγελος Σαφαρίκας από την Αχαΐα.

ΠΗΓΗ: ioniansports