Παναργειακός: Επεισόδια, παράπονα, το τέλος του Καρούλια και ο νέος προπονητής.

Παρελθόν αποτελεί απο χθές το βράδυ ο Νίκος Καρούλιας απο τον πάγκο του Παναργειακού.

Αυτή η απόφαση ελήφθη απο την διοίκηση της ομάδας και μετά απο συζήτηση που είχε με τον πρώην πλέον προπονητή της.

Βεβαίως, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, πάντως, σήμερα η προπόνηση έγινε υπο τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Διαμαντή.

Κι ενώ λοιπόν, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση- σύμφωνα με πληροφορίες για να υπάρξει και τοποθέτηση από τον ίδιο τον Νίκο Καρούλια-, ο Δημήτρης Λαλουδάκης που έχει δίπλωμα UEFA A θα είναι και πάλι επισήμως ο προπονητής της ομάδας και όπως όλα δείχνουν, συνεργάτης του θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής (ο οποίος πρόσφατα παρακολούθησε την σχολή UEFA B που έγινε στην Αργολίδα). Ο Διαμαντής πιέζεται από πολλούς να αναλάβει και αυτόν τον δεύτερο ρόλο στην ομάδα, η οποία αυτή την στιγμή χρειάζεται ηρεμία και προσήλωση στον στόχο.

Τώρα, ως προς τους λόγους που οδηγηθήκαμε στην απομάκρυνση του Νίκου Καρούλια, αυτοί έχουν να κάνουν με την γενική συμπεριφορά του. Οι ποδοσφαιριστές είχαν πολλά παράπονα απο την συμπεριφορά του, αναφέροντας ότι τους μειώνει και με τις δηλώσεις του. Το τελευταίο περιστατικό ήταν απρεπής συμπεριφορά προς παίκτη της ομάδας που αγωνίσθηκε την Κυριακή.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, πριν τον αγώνα με το Ναύπλιο, έδιωξε τον στόπερ Τζιόλα επειδή δεν εκτελούσε σωστά τις ασκήσεις.

Οπως και νάχει αναμένουμε να θα υπάρξουν κάποιες επίσημες δηλώσεις- τοποθετήσεις για το ζήτημα Καρούλια.

Η ουσία είναι οτι η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ με την Ζάκυνθο. Ο αγώνας αρχίζει στις 2 το μεσημέρι, για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά η φιλοξενούμενη ομάδα.

ΠΗΓΗ: https://sport.argonafplia.gr/