Α.Ο. Τσιλιβή: Πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα με Ναύπλιο

0
257

Γύρισε σελίδα ο ΑΟ Τσιλιβή, αφήνει το παιχνίδι στου Βλαχιώτη με τον Αστέρα, κρατά όμως όλα τα θετικά και προχωρά.

Η zωή προχωρά, δεν σταματά σε αυτό το παιχνίδι… Έτσι λοιπόν το ματς του ερχόμενου Σαββάτου στο στάδιο με αντίπαλο το Ναύπλιο 2017 είναι κομβικό για την ομάδα του Πλάνου που έχει θέσει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία. Και είναι κομβικό γιατί η ομάδα πρέπει πάση θυσία να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Μόνο που τούτη την φορά ο αντίπαλος είναι η πρωτοπόρος ομάδα στην κατηγορία! Ο τεχνικός των κόκκινων Πέτρος Τσούκλης προετοιμάζει την ομάδα του για αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Σήμερα Τετάρτη ο ΑΟ Τσιλιβή θα αγωνιστεί σε αγώνα κυπέλλου με το αδελφό Σωματείο του Αστέρα Πλάνου στο γήπεδο που στεγάζει και τις δύο ομάδες. Σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΟ Τσιλιβη θα έχει την δυνατότητα να εκτίσει την ποινή του ο Θοδωρής Βερνάρδος, έτσι ο πολύτιμος αυτός παίκτης θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Η προπόνηση της Πέμπτης (κύρια) θα γίνει στο στάδιο, την Παρασκευή στο γήπεδο του Πλάνου όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα του Ναυπλίου.

ΠΗΓΗ: ioniansports