Ζάκυνθος: Ανασυγκρότηση μετά την ήττα από Πανγυθεατικό

0
217

Η ήττα με το Γύθειο την περασμένη Κυριακή, ήταν οδυνηρή για την ομάδα της Ζακύνθου.

Οι κυανοκίτρινοι δεν έχασαν μόνο 3 βαθμούς αλλά άλλους 3 καθώς ηττήθηκαν από μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους και αυτοί είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο, άπαντες είναι στενοχωρημένοι με την αρνητική εξέλιξη. Όμως ότι έγινε έγινε, δεν μπορεί κανείς να αλλάξει την ιστορία. Από εδώ και πέρα πρέπει η ομάδα να ανασυγκροτηθεί και να υπάρξει συσπείρωση διαχείρισης αυτής της ήττας. Και για να ξεπεραστεί αυτή θα πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη… Ο χρόνος όμως είναι αμείλικτος καθώς το παιχνίδι του Σαββάτου στο Άργος με αντίπαλο τον Παναργειακό κοντοζυγώνει και η ομάδα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα απέναντι σε νια ομάδα που έχει προβλήματα αλλά καίγεται στην κυριολεξία για βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την Τρίτη η ομάδα είχε προπόνηση, ενώ σήμερα έχει αγώνα κυπέλλου στον Αγγερικό με αντίπαλο τον Α.Σ. Ρόιδου στις 15.00. Σε αυτό το ματς τα εκτίσουν την ποινή τους τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κούντικ, Πολιανίδης και Κούνια ήταν οι παίκτες που αποβλήθηκαν στο ματς με το Γύθειο μόνο και μόνο να εκτίσουν την ποινή σε αγώνα κυπέλλου.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το Άργος. Το ματς του Σαββάτου έχει ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: ioniansports