Οι Καρυάτιδες στο στόχαστρο των ομοσπονδιακών προπονητών

0
372

Έχοντας ολοκληρωθεί η τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, οι Καρυάτιδες παραμένουν αήττητες, στην πρώτη θέση.

Η προσπάθεια των πακτριών της ομάδας μας δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα ήδη από την πρώτη αγωνιστική να παρακολουθεί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομοσπονδιακή τεχνικός νεανίδων και κορασίδων κα Κατερίνα Φαλίδα και να εστιάζει στην εμφάνιση δύο εκ των πακτριών μας.

Πριν από μια εβδομάδα, στην καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας, έδωσε το παρόν ο ομοσπονδιακός τεχνικός κος Αντώνιος Πριόνας, όπου είχε την ευκαιρία να δει τις παίκτριές μας να δουλεύουν πάνω στην τακτική και σε στημένες φάσεις. Στη συνέχεια, συνομίλησε με τον προπονητή μας, κο Χρήστο – Σταύρο Ηλιόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του τον ενημέρωσε για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και για το επίπεδο των πακτριών μας, αλλά και για τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση.

Η ομάδα μας είναι στο επίκεντρο και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διατηρηθεί και να δικαιώσει αυτούς που την πιστεύουν.