Ολυμπιακός: Η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς στην Εθνική Πορτογαλίας!

Ο Ολυμπιακός κάνει χρυσές δουλειές με την πορτογαλική αγορά, κάτι που φαίνεται και από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας – Πρωταθλήτρια Ευρώπης – αφού έχει τους περισσότερους εκπροσώπους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους διεθνείς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τρεις ποδοσφαιριστές στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος μαζί με τη Γουλβς, ενώ στους δύο σταματά η Μάντσεστερ Σίτι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει τους Ζοζέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο και Ντάνιελ Ποντένσε που έχουν κληθεί μέχρι στιγμής για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ η Γουλβς έχει του Ρούι Πατρίσιο, Ζοάο Μουτίνιο και Ντίόγο Ζότα.

Από δύο ποδοσφαιριστές έχει η Σίτι με τους Ζοάο Κανσέλο και Μπερνάντο Σίλβα, ενώ η Άιντραχτ έχει τους Πασιένσια και Αντρέ Σίλβα.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας έχουν μόλις από έναν διεθνή ποδοσφαιριστή. Η Πόρτο έχει τον Ντανίλο Περέιρα, η Μπενφίκα τον Πίτσι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Μπρούνο Φερνάντες.

ΠΗΓΗ: sport24.gr