Ολυμπιακός Ζαχάρως: Αποχώρησε ο Ρουμελιώτης

0
243

Στον Ολυμπιακό Ζαχάρως η νεότερη εξέλιξη είναι πως ο Άρης Ρουμελιώτης δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία. Είναι μια κατάληξη του γνωστού, τον τελευταίο καιρό θέματος, πως δεν υπάρχει “κοινή γραμμή πλεύσης” του τεχνικού με τον πρόεδρο Γιώργο Μπάδα.

Έτσι, αν κι αρχικά το υπόλοιπο Δ.Σ. φάνηκε να είχε πάρει το μέρος του τεχνικού, η προαναφερόμενη εξέλιξη οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/11), κι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη σε επαφές με προπονητές για τον διάδοχο στον πάγκο.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως παρά την προσπάθεια που κάνει, έχει μείνει καθηλωμένος βαθμολογικά και σίγουρα ο στόχος για παραμονή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Αλλά οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να συνεχιστεί η προσπάθεια, κι ότι γίνει να αφήσει και κάποιες βάσεις για το μέλλον.

Μετά την ήττα στη Βάρδα, το προσεχές ματς είναι εξίσου ή κι ακόμα πιο δύσκολο, και συγκεκριμένα με τον Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή για τη 10η αγωνιστική (έστω κι αν είναι εντός έδρας, στο στάδιο Ζαχάρως, ώρα 3.00).

Ο (πρώην πλέον, τεχνικός) Άρης Ρουμελιώτης σε δηλώσεις του μετά και το ματς στη Βάρδα και πριν την εξέλιξη που προαναφέρθηκε, είχε δώσει το γενικότερο στίγμα: «Ήταν ένα παιχνίδι σαφώς δύσκολο για μας, απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα. Η Βάρδα έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα που έπαιξε τέτοιο ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, στα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο, τακτικά ήμασταν καλοί, είχαμε και τη μπάλα, κλείσαμε τους χώρους και βγήκαμε στην κόντρα. Βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ, μπήκαμε στο παιχνίδι μειώνοντας, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλη φάση για να ισοφαρίσουμε. Από κει και πέρα, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και πάμε για το επόμενο παιχνίδι, με όλες τις γενικότερες γνωστές δυσκολίες και θέλοντας πάντα να είμαστε όσο περισσότερο πιο ανταγωνιστικοί», και συμπληρώνοντας σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα έχει χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες:

«Η ομάδα μας ήταν να κατεβεί στο τοπικό, κι όταν, επειδή δεν κατέβηκαν κατά σειρά οι δυο πρώτοι ήρθε με καθυστέρηση σε μας η κλήση για τη Γ’ Εθνική, τελευταία στιγμή προσπαθήσαμε να εμπλουτίσουμε το ρόστερ μας. Το οποίο δεν κατέστη εφικτό να διαθέτει πολλές λύσεις αγωνιστικά. Στα τελευταία ματς π.χ., έχουμε έξω με τραυματισμό τον έναν βασικό κεντρικό αμυντικό τον Τσίτσο, και στη θέση του έχει περάσει ο Καπλάνης που είναι αμυντικό χαφ με πολλά τρεξίματα, οπότε έχουμε ένα κενό εκεί, χάνοντας κι αρκετά τη συνοχή μας, και έχοντας και με την απουσία του Σκούρτα, επίσης από τραυματισμό. Οπότε πήγαμε σε αρκετά παιχνίδια με αρκετές επιπλέον δυσκολίες. Κι έχουμε κατεβεί οριακά σε αριθμό παικτών, σε αρκετούς αγώνες. Όμως, αν και λείπει κι η εμπειρία, τα παιδιά παλεύουν όλα τα ματς, δίνουν και την ψυχή τους, και χάνουν στις λεπτομέρειες. Σε όλα τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικοί και είναι δύσκολο μια ομάδα να μπορέσει να τους κερδίσει εύκολα. Θέλουμε και λίγη τύχη, που δεν την έχουμε, όμως το παλεύουμε. Γι’ αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα κάνουμε υπομονή, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, και με το τέλος του πρώτου γύρου, όταν έρθει ο Ιανουάριος θα δούμε και τι μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα.

Αλλά ο βασικός σκοπός της ομάδας είναι να κάνει την προσπάθειά της, και στο τέλος όποια κι αν είναι η κατάληξη, να έχει και “επόμενη μέρα”. Διότι, ως γνωστόν, πολλές ομάδες πάνε στη Γ’ Εθνική και μετά διαλύονται. Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως κάνει την προσπάθειά του φέτος, αλλά και θα υπάρχει και τις επόμενες χρονιές».

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia