Πανηλειακός: Κρίσιμο ματς την Κυριακή. Βραβεύσεις παλαίμαχων

0
174

Ο νεανικός Πανηλειακός συνεχίζει την πολύ δύσκολη – από κάθε πλευρά – προσπάθεια του στο φετινό πρωτάθλημα. Κι έχοντας ως τώρα καταφέρει να μείνει μέσα στο “παιχνίδι” της παραμονής, θέλει να το συνεχίσει αυτό.

Προέρχεται από τον πολύτιμο βαθμό της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πάτρα με τη Θύελλα (όπου αν ο Π.Τσίγκρηλας είχε βάλει εκείνο το γκολ στην σούπερ κλασική ευκαιρία του 35′ πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να είχαν πάρει και τη νίκη, αφού άντεξαν στην όποια πίεση του δευτέρου μέρους), ενώ πάντως για να έχει αυτός μεγαλύτερη αξία, χρειάζεται πλέον μια σημαντική νίκη απέναντι στο Διαβολίτσι.

Όπου για την προσεχή 10η αγωνιστική θα υποδεχτεί τη μεσσηνιακή ομάδα την Κυριακή στο στάδιο Πύργου (ώρα 3.00).

Οι βαθμολογικές ισορροπίες που διαμορφώνονται στον όμιλο, χρειάζονται νέα …τροφή! Αφού κι άλλες ομάδες με παρόμοιο στόχο παραμονής παίρνουν βαθμούς, ακόμα κι …”εκτός προγράμματος”. Σε αυτό το χαμηλό ποιοτικά αλλά πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα, όπου οι περισσότερες ομάδες δεν ξεχωρίζουν!

Για να συνεχίσει η ομάδα του Πύργου να μένει πολύ κοντά στη διεκδίκηση της παραμονής, και όποια κι αν είναι η τελική κατάληξη (υπενθυμίζεται, υποβιβάζονται έξι ομάδες από τις συνολικά δεκατέσσερις).

Σίγουρα λοιπόν, και οδεύοντας προς τα τέλη του πρώτου γύρου, το κυριακάτικο ματς έχει ξεκάθαρη κρισιμότητα!

– Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, αξίζει αναφοράς και η επανεμφάνιση του κεντρικού αμυντικού κι εκ των αρχηγών της ομάδας τα τελευταία χρόνια, Στάθη Μπουρνέλη. Που μπαίνοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά κατά της Θύελλας, επέστρεψε και πάλι ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο (συγκεκριμένα 348 μέρες), έπειτα από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 και τον εντός έδρας αγώνα απέναντι τότε στον Παλληνιακό, όπου και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο.

Από κει και πέρα, οι λίγοι ασχολούμενοι με την ομάδα, συνεχίζουν καθημερινά τη μεγάλη προσπάθεια για την 
εξασφάλιση κάποιων απαραίτητων οικονομικών εσόδων. Έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση και η ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, όλα τα (έτσι κι αλλιώς λίγα…) φετινά έσοδα του Πανηλειακού προέρχονται αποκλειστικά από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αφού και τα διοικητικά θέματα “τρέχουν” αποκλειστικά από κάποιους απλούς φιλάθλους, που με την πρωτοβουλία τους κατέβασαν την ομάδα!

Για το λόγο αυτό ετοιμάζονται κάποιες προσεχείς δράσεις και ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης (π.χ., κυκλοφορία ατζέντας/ημερολογίου, διενέργεια λαχειοφόρου αγοράς, συναντήσεις με επιχειρηματίες/επαγγελματίες του Πύργου και του Νομού Ηλείας για κάποια ακόμα μορφή διαφήμισης, κ.α.). Για τις οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν και σχετικές λεπτομέρειες τις αμέσως επόμενες ημέρες.

– Τέλος, από το κυριακάτικο ματς θα ξεκινήσει, και θα συνεχιστεί και πριν τα υπόλοιπα εντός έδρας γι’ αυτή τη σεζόν, μια σειρά βραβεύσεων προς παλαιμάχους παίκτες της ομάδας. Που έχουν προσφέρει αγωνιστικά σε αυτήν κατά την ποδοσφαιρική παρουσία τους στο παρελθόν, αλλά και που ακόμα και σήμερα βοηθούν με άλλους τρόπους. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή θα βραβευτούν, ο Σπύρος Νούσιας και ο Κώστας Θανόπουλος.

 

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia