ΠΑΟ Βάρδας: Από το Σάββατο στην Ερμιονίδα για το θετικό αποτέλεσμα.

0
184

Ο ΠΑΟ Βάρδας πήρε βαθμολογική ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική (κόντρα στον Ολυμπιακό Ζαχάρως), πραγματοποιώντας μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο το καλύτερό του παιχνίδι ως τώρα. Έχοντας εκείνο το διάστημα, δύο γκολ και αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες μεταξύ αυτών και τρία δοκάρια. Και βάζοντας έτσι τις βάσεις για την άκρως απαραίτητη νίκη (που τελικά πήρε δίκαια, έστω κι αν το τελευταίο περίπου ημίωρο του αγώνα δεν είχε την ίδια εικόνα)

Επόμενος αντίπαλος για την ηλειακή ομάδα της Βουπρασίας, η αξιόμαχη Ερμιονίδα εκτός έδρας, την Κυριακή για τη 10η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΒ είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις του ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού άλλωστε βαθμολογικά δεν έχει καταστεί εφικτό να πάει πάνω από τη “ζώνη”.

Με όλους στην ομάδα να γνωρίζουν καλά τα παραπάνω, η αποστολή θα μεταβεί από το Σάββατο στο Κρανίδι και θα κάνει διανυκτέρευση εκεί, έτσι ώστε να παραταχθεί χωρίς να είναι επιβαρυμένη από την κούραση του μακρινού ταξιδιού.

– Ο τεχνικός της ομάδας Ντίνος Σπυρόπουλος, για το προηγούμενο ματς και για τη συνέχεια, ανέφερε: «Είχαμε πει με τα παιδιά όλες τις μέρες της προηγούμενης εβδομάδας ότι το ματς με τη Ζαχάρω θα ήταν ένας μεγάλος τελικός για μας, κυρίως βαθμολογικά. Θεωρώ πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας, διότι πήραν αυτή την απαραίτητη νίκη, κι έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, δύο γκολ και τρία δοκάρια, και θα μπορούσε το σκορ να ξεφύγει πάρα πολύ πέραν του τότε 2-0, από εκείνο ήδη το διάστημα και να μιλούσαμε διαφορετικά τώρα. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε μια κούραση, ενώ είχαμε περιορισμένες λύσεις λόγω απουσιών καθώς και κάποιων προβλημάτων μικροτραυματισμών που υπήρχαν τις προηγούμενες από τον αγώνα, μέρες. Έτσι, σε εκείνο το διάστημα δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο, να πετύχει ένα πραγματικά ωραίο γκολ και να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας. Τελικά όμως, η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, αφού δεν απειληθήκαμε άλλο, κι είχαμε και τη σημαντική διπλή ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη για άλλο ένα γκολ.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η Βάρδα δεν αξίζει να είναι στις χαμηλές θέσεις. Από δω και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας σε αρκετά προηγούμενα ματς, αλλά πλέον πρέπει να συνεχίσουμε σε καλή κατάσταση, με διάρκεια».

Mε τα τωρινά δεδομένα, απών και πάλι θα είναι ο τιμωρημένος Γούρμος, ενώ ο Νικολακόπουλος που δεν κατέστη διαθέσιμος για το προηγούμενο ματς (υπολογίζοντας οι αρμόδιοι της ομάδας πως είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αν και το τελευταίο ποινολόγιο της 15/11 τον είχε τελικά με τρεις), υπολογίζεται εκ νέου.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia