Πανγυθεατικός: Διάψευση για δημοσιεύματα σεναρίων φαντασίας

0
734

Η ανακοίνωση διάψευσης που εξέδωσε ο Πανγυθεατικός (που γίνεται η 7η ομάδα της Λακωνίας που δέχεται επίθεση από τον εν λόγω site) μια ημέρα μετά την ισοπαλία στο Λακωνικό ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης (από λάθος του isports.gr δημοσιεύεται η ανακοίνωση την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου):

Συνεχίζονται δυστυχώς τα παραπλανητικά δημοσιεύματα από συγκεκριμένη αθλητική ιστοσελίδα της νότιας Ελλάδας, τα οποία εμπλέκουν συγκεκριμένο φίλαθλο της ομάδας μας και τον τοποθετούν στο διοικητικό τιμόνι του Πανγυθεατικού.

Για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να διαψεύσουμε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα οποία έχουν φτάσει σε σημείο να είναι εβδομαδιαία. Είναι τιμή μας το οποιοδήποτε αθλητικό μέσο ενημέρωσης να προβάλει την πορεία του Πανγυθεατικού, αλλά θα επιθυμούσαμε αυτό να γίνεται με πλήρη εγκυρότητα και όχι με κατά φαντασία σενάρια!

Το Δ.Σ.

Εύκολα γίνεται κατανοητό ότι η διοίκηση του Πανγυθεατικού αναφέρεται στο αθλητικό site που συνεχίζει να πολεμά ομάδες, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και γενικότερα το Λακωνικό ποδόσφαιρο.

Για να καταλάβετε την εγκυρότητα του συγκεκριμένου κουτσομπολίστικου – αθλητικού site, μεταξύ άλλων, το καλοκαίρι, είχε την αποκλειστικότητα ότι θα κατέβει η ομάδα της Α.Ε. Σπάρτης σε πρωτάθλημα !!! και το δημοσίευσε 5-6 φορές.

Αμέτρητα τα φανταστικά σενάρια που δημοσιεύονται (για να παραπλανήσουν τον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας) εκεί στο Νότο …