Ναύπλιο: Συνεχίζει στη κορυφή με νίκη επί της Ζαχάρως. Τα στιγμιότυπα (βίντεο)

Σε ένα ακόμα δύσκολο ματς, για την 11η αγωνιστική ημέρα της νέας Γ’ Εθνικής (Τέταρτης Κατηγορίας πλέον) στον 7ο όμιλο, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ηττήθηκε εκτός έδρας από το Ναύπλιο 2017 με 2-0 σκορ. Με τους πρωτοπόρους έτσι να συνεχίζουν την εξαιρετική φετινή πορεία τους, αν και νεοφώτιστοι σε εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Ναυπλίου σκόραρε στις αρχές και στα τέλη του αγώνα, με την ηλειακή ομάδα να κάνει γενικότερα την προσπάθεια της. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για κάτι θετικό, αν και παρουσίασε καλή εικόνα σχεδόν σε όλο το ματς, με μαχητικότητα, και μάλιστα είχε δοκάρι στο 69′ (σημείο στο οποίο θα μπορούσε να ισοφαρίσει).

Στο 6′ με γυριστό σουτ του Καζάκου έγινε το 1-0. Στο 15′ σουτ του Κανάνι απο καλή θέση, η πέρασε μπάλα έξω. Στο 20′ σέντρα απο πλάγια, ο Κανάνι δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα, που πέρασε άουτ. Στο 21’ μακρινό σουτ του Καζάκου, η μπάλα λίγο έξω. Στο 23′ σουτ του Ρούμπου σταμάτησε ο Βλάχος. Στο 45’ μεγάλη ευκαιρία με τον Καζάκο, ο οποίος πέρασε και τον Καπετανάκη αλλά βγήκε πλάγια, προσπάθησε να κλείσει προς τα μέσα, τελικά η μπάλα διώχθηκε απο αμυντικούς πριν την γραμμή τέρματος.

Στην επανάληψη: Στο 57’ φάουλ του Κάπλατζη μπλόκαρε ο Καπετανάκης. Στο 69′ σε γύρισμα του Σκοζάϊ, ο Ρούμπος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βλάχου. Στο 75′ σουτ του Καζάκου πέρασε έξω. Στο 79′ σουτ του Καλλιμάνη είχε την ίδια τύχη. Στο 90+2′ σε σέντρα του Καπλατζή απο αριστερά. ο Καλλιμάνης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Ναύπλιο 2017 (Αλ.Μαντζούνης): Βλάχος, Διαμαντής, Μπούκουρης, Παναγόπουλος, Μακαρατζής (65′ Λαθύρης), Τριανταφύλλου (60′ Μουσταφάι), Κίτος, Π.Καπλατζής, Καζάκος (81′ Μπεντούλης), Καλλιμάνης, Κοτσοβός (75′ Λέρμας)

Ολ. Ζαχάρως (Ντ.Παναγιωτακόπουλος): Καπετανάκης, Γκούσκος, Καπλάνης, Τσίτσος, Κατελούζος, Καλατζής, Κανάνι (65′ Πλαστουργός), Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Σκοζάϊ

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr