ΕΠΣ Λακωνίας: Προγραμματισμός πρωταθλημάτων υποδομών

0
321

Από την Επιτροπή πρωταθλήματος, κυπέλλου και υποδομών ανακοινώνεται ότι:

1) Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθούν αγώνες στα πρωταθλήματα υποδομών, λόγω των αγώνων των μικτών μας ομάδων Κ-12 και Κ-14.

Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ-12 και Κ-16 θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου, ενώ οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ-14 το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιανουαρίου.

2) Μετά τη λήξη των αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομών θα ακολουθήσει 2η φάση αγώνων, με τον παρακάτω τρόπο ανά ηλικιακή κατηγορία:

α) Στο πρωτάθλημα Κ-16 θα πραγματοποιηθεί τρίτος γύρος αγώνων, με τη σειρά αυτόν να αποφασίζεται με κλήρωση αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου γύρου.

β) Στο πρωτάθλημα Κ-14 οι ομάδες των 2 ομίλων θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις ώς εξής: 1ος – 4ος και 2ος – 3ος. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που θα τερματίσουν χαμηλότερα στη βαθμολογία. Στη συνέχεια οι ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οι νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν σε μονό τελικό αγώνα.

γ) Στο πρωτάθλημα Κ-12 θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι ομάδες που θα καταλάβουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις του κάθε ομίλου. Οι ομάδες αυτές θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις ώς εξής: 1ος – 4ος και 2ος – 3ος. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που θα τερματίσουν χαμηλότερα στη βαθμολογία. Στη συνέχεια οι ομάδες που θα προκριθούν στους ημιτελικούς θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οι νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν σε μονό τελικό αγώνα.