Α.Ο. Τσιλιβή: Νίκη, 3η θέση και νέοι στόχοι.

0
271

Η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή όλη την εβδομάδα δούλεψε πάρα πολύ σε επίπεδο τακτικής. Ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Τσούκλης έχει διαβάσει το παιχνίδι του Παναργειακού και γνωρίζει πως και με τι τρόπο θα μπορέσει να ξεκλειδώσει την δυνατή άμυνα της γηπεδούχου ομάδας.

Οι νησιώτες εχουν μεταβεί στο Άργος με μοναδικό σκοπό να φύγουν από εκεί με βαθμό η βαθμούς. Οι “κόκκινοι” με την ψυχολογία στα ύψη μετά τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα θέλουν να σκαρφαλώσουν ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία και να φτάσουν στην 3η θέση του σχετικού πίνακα. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να σωθεί η χρονιά όσον το δυνατό πιο γρήγορα, από εκεί και πέρα όλα μπορούν να συμβούν!

Έτσι και αλλιώς οι νησιώτες αν συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό είναι πολύ πιθανόν να δουν από άλλη οπτική γωνία το μέλλον του 2η γύρου σε αυτό τον όμιλο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, Από το ματς θα απουσιάσει ο Γκέκας ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών και ο Αμαραντίδης ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (θλάση). όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στην διάθεση του Πέτρου Τσούκλη.

Το ματς έχει ώρα έναρξης τις 14.00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κος Ιωάννης Τσατσούλης από την Αθήνα με βοηθούς τους Χρήστο Μητροφάνη και Αλέξη Πασπάτη.