Κάλεσμα στο κόσμο για το Σούπερ Καπ Λακωνίας. Τα έσοδα θα δοθούν στις δυο Μητροπόλεις του Νομού για τα ιδρύματά τους.

0
661

Το Σούπερ Καπ Λακωνίας θα γίνει το Σάββατο μεταξύ της Σπάρτης ( Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου Κυπελλούχος Λακωνίας 2018-19 ) και του Πανγυθεατικού ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λακωνίας την περίοδο 2018-19.

Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Σκάλας

Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στις δύο Μητροπόλεις του Νομού μας για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λεκωνίας:

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16.12.19) συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, των σωματείων μας Πανγυθεατικού Γ.Σ. (Αντιπρόεδρος Αγγανης Γιώργιος) ,Π .Σ. “Η Σπάρτη” ( Πρόεδρος Σκαφιδάς Γιώργος ,Αντιπρόεδρος Μιχαλόπουλος Δημήτρης), του Προεδρείου της ΕΠΣ και του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων ( Σωτήρη Πουλικογιαννη) ,όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την οργάνωση του αγώνα Super Cup περ.2018/19 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21.12.19 και ώρα 2.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Αποφασίσθηκε,τα έσοδα του αγώνα να δοθούν στις δύο Μητροπόλεις του νομού μας για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων τους.

Ευχαριστούμε ,το Δήμο Ευρώτα για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ν.Π. “Νικηφόρος Βρεττάκος” κ.Λυμπέρη Παναγιώτη.

Καλούμε ,τους φίλους του Λακωνικού ποδοσφαίρου να γεμίσουν την κερκίδα του γηπέδου ,να χειροκροτήσουν τις ομάδες μας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να ενισχύσουν με το εισιτήριο τους τις Μητροπόλεις μας.