Η Σπάρτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το Super Cup Λακωνίας. Τα αγωνιστικά νέα

0
398

Την Παρασκευή 20/12 η Σπάρτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το αυριανό Super Cup Λακωνίας με τον Πανγυθεατικό που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας στις 2:15 μ.μ.

Η τελευταία προπόνηση έγινε το πρωϊ της Παρασκευής στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με το τεχνικό επιτελείο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λεκωνίας για το Super Cup.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16.12.19) συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, των σωματείων μας Πανγυθεατικού Γ.Σ. (Αντιπρόεδρος Αγγανης Γιώργιος) ,Π .Σ. “Η Σπάρτη” ( Πρόεδρος Σκαφιδάς Γιώργος ,Αντιπρόεδρος Μιχαλόπουλος Δημήτρης), του Προεδρείου της ΕΠΣ και του Προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων ( Σωτήρη Πουλικογιαννη) ,όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την οργάνωση του αγώνα Super Cup περ.2018/19 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21.12.19 και ώρα 2.15 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Αποφασίσθηκε,τα έσοδα του αγώνα να δοθούν στις δύο Μητροπόλεις του νομού μας για τις ανάγκες των Ιδρυμάτων τους.

Ευχαριστούμε ,το Δήμο Ευρώτα για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ν.Π. “Νικηφόρος Βρεττάκος” κ.Λυμπέρη Παναγιώτη.

Καλούμε ,τους φίλους του Λακωνικού ποδοσφαίρου να γεμίσουν την κερκίδα του γηπέδου ,να χειροκροτήσουν τις ομάδες μας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να ενισχύσουν με το εισιτήριο τους τις Μητροπόλεις μας.