Πανγυθεατικός Σπάρτη 1-0: Φωτογραφίες από το Σούπερ Καπ

0
980
Στο δημοτικό στάδιο Σκάλας ,σήμερα έγινε ο αγώνας των σωματείων μας Πανγυθεατικού Γ.Σ. και Π.Σ. ” Η ΣΠΑΡΤΗ” (σκορ  1-0) που τα έσοδα θα διατεθούν στις Ιερές Μητροπόλεις του νομού μας.
Οι διαιτητές του αγώνα κ.κ.Λιαρος Σπ.,Ισακωβιδης Ρ ,ΣοβολοςΠ., Αγρανιωτης Αλ.,ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Σπυράκης Ν., ο γιατρός αγώνα κ. Μπουφίδης Γ . και οι παρατηρητές αγώνα κ.κ. Κριμητσος Π., Μποκος Γ. Πουλικογιαννης Σ. , προσέφεραν την αμοιβή τους για τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.
Τα μετάλλια στην ομάδα της Π.Σ. ” Η Σπάρτη”  απένειμε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ.Βερδος Δήμος και το κύπελλο ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Σταματακος Μιχάλης και  στην ομάδα του Πανγυθεατικου Γ.Σ. ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βερουτης Θεόδωρος ,το κύπελλο ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Καρράς Παναγιώτης και  στους διαιτητές ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Τζανετάκος Χαρίλαος.
Αναμνηστική πλακέτα για την φιλοξενία του αγώνα απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας στον Δήμαρχο Ευρώτα.
Παρών, ήταν επίσης Πρόεδρος του ΟΝΑ Δήμου Σπάρτης κ.Αναστασακος Ηλίας ,εκ μέρους του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης ο Αιδεσιμότατος Ευστράτιος Χρυσικακος και από τον Μητροπολίτη Μάνης ο κ. Δερδελακος Κυριάκος,ο Πρόεδρος της Π.Σ. ” Η Σπάρτη” κ. Σκαφιδάς Γ.  ,ο Πρόεδρος του Πανγυθεατικου Γ.Σ. κ.Ροζακης Δ. και εκπρόσωποι σωματείων μας.
Η Ένωση μας ,ευχαριστεί θερμά τους αθλητές,τους προπονητές και όλα τα μέλη των αποστολών τους για το αθλητικό  πνεύμα που επιδείξαν  στον αγώνα και βοήθησαν στην επιτυχία του σκοπού του.
Η Ένωση ευχαριστεί τα σωματεία μας Αίαντα Ευρώτα και Πανγυθεατικου ΓΣ για την παρουσία των νεαρών αθλητών τους.
Τέλος ,ευχαριστεί την “Δημοτική Αγορά” και ιδιαίτερα τον κ.Λαμπρο Λαμπρόπουλο για την προβολή του αγώνα καθώς και όλα τα ΜΜΕ του νομού μας που παρουσίασαν και στήριξαν το Super Cup 2018/19 καθώς και τον φίλο Ηλία Παναγιωτακάκο για την λήψη φωτογραφιών της εκδήλωσης.