Αστέρας Βλαχιώτη: Ο Πέτρος Μαρτσούκος είναι ο μοναδικός και βασικός χρηματοδότης μας

H καυστική ανακοίνωση του Αστέρα Βλαχιώτη μέσω της οποίας αποκαθίσταται η αλήθεια την οποία ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος διαστρεβλώνει:

Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να διατυπώσουμε για άλλη μια φορά την πραγματικότητα στα δρώμενα τoυ Αστέρα Βλαχιώτη.

Δεν υπάρχουν αφανείς ήρωες στην ομάδα μας.

Ένας είναι αυτός που «βάζει το χέρι στη τσέπη», Πέτρος Μαρτσούκος, τον γνωρίζουν οι πάντες και τον σέβονται και ευγνωμονούν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Είναι ο βασικός και μοναδικός χρηματοδότης της φετινής προσπάθειας μας, Πέτρος Μαρτσούκος, τον ευχαριστούμε και θα τον στηρίζουμε καθημερινά με κάθε τρόπο.

Διαψεύδουμε τις αναλήθειες που διατυπώνονται σε αθλητικό site το οποίο πολεμά όχι μόνο τον Αστέρα Βλαχιώτη αλλά συνολικά το Λακωνικό ποδόσφαιρο προσπαθώντας να δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία της ομάδας μας.

Το ρεπορτάζ δεν πρέπει να γίνεται μέσω αντιγραφής κειμένων από άλλα site ή ΜΜΕ αλλά μέσω της παρουσίας του δημοσιογράφου στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη και την καταγραφή των πραγματικών γεγονότων. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (ο οποίος γνωρίζει το Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη μόνο από τις φωτογραφίες και τα βίντεο) γνωρίζει ότι ο Πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Μαρτσούκος, είναι ο μοναδικός χρηματοδότης και παρά ταύτα παραπληροφορεί τον φίλαθλο κόσμο για να εξυπηρετήσει τα δικά του μικροσυμφέροντα.

Ευχές για το νέο έτος

Η διοίκηση του Αστέρα Βλαχιώτη εύχεται ένα ευτυχισμένο 2020 με υγεία, ειρήνη και αγάπη για όλο το κόσμο!