Πανηλειακός: Αύξηση προπονητών και παραγόντων! Παίρνει τους 3, θέλει άλλους 2

Στην επόμενη χρονική φάση τους μπήκαν από την Τετάρτη 8/1 οι πολύ έντονες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα στις τάξεις του Πανηλειακού από το βράδυ της Δευτέρας (6/1) και συνεχίστηκαν στην πρώτη φάση τους εντός της Τρίτης (7/1).

– Στο βασικό νεότερο στοιχείο, στην προπόνηση της ημέρας έδωσε κανονικά το “παρών” ο νεοπροσληφθείς προπονητής Σπύρος Αντωνόπουλος, ενώ το ίδιο έκανε και ο (μέχρι πρότινος) προπονητής Κώστας Λούσκος. Σε αυτή την πρώτη μέρα κοινής παρουσίας τους, συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του προπονητικού προγράμματος. Παρών επίσης κι ο από το προηγούμενο διάστημα, γυμναστής και βοηθός Χρήστος Παπαζώης.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιά ακριβώς κατάληξη θα έχει το θέμα αυτό. Το βέβαιο ως τώρα φάνηκε να είναι πως (όπως αναφέραμε από το χθεσινό ρεπορτάζ) σαφώς δεν ισχύει η διατύπωση που υπήρξε στην ανακοίνωση που το απόγευμα της Τρίτης (7/1) είχε εκδοθεί από το σωματείο. Ότι δηλαδή: “……. ο προπονητής Σπύρος Αντωνόπουλος προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο ως άμεσος συνεργάτης των Κώστα Λούσκου και Χρήστου Παπαζώη“. Αφού ο Σπ. Αντωνόπουλος δεν έχει έρθει για να είναι βοηθός του Κ. Λούσκου (κι ουδέποτε συζήτησε κάτι τέτοιο με αυτούς που συζήτησε και έκλεισε στην ομάδα)… Κι ούτε για κάποια … “δυαρχία”! Αλλά για πρώτος προπονητής.

– Από κει και πέρα, έγινε κι ένα συμβούλιο μεταξύ των φετινών παραγοντικά συμμετοχόντων στα δρώμενα της ομάδας όπου σε αυτό ανακλήθηκαν-αποσύρθηκαν οι δηλώσεις παραίτησης που είχαν κάνει το απόγευμα της Τρίτης οι Αντ. Κανελλόπουλος, Μιχ. Νικολούλιας. Είχε προηγηθεί αργά το βράδυ της Τρίτης κι η δημόσια τοποθέτηση του φετινού γεν. αρχηγού (και υπεύθυνου επικοινωνίας) Παν. Παναγούτσου πως αυτός θα συνέχιζε ως το τέλος στην τόσο δύσκολη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Από τους άλλους ασχολούμενους, ο βασικότερος υπέρ των τελευταίων κινήσεων (για νέα τεχνική ηγεσία, για κινήσεις μεταγραφών, και γενικά για τις ύστατες προσπάθειες αγωνιστικών αλλαγών) Ανδρέας Νικολακόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας Dedalos Security και στέλεχος εξαρχής στη φετινή προσπάθεια, ήταν κι αυτός παρών. Αντίθετα, ο έτερος υπέρ των κινήσεων, κι επίσης στέλεχος εξαρχής στη φετινή προσπάθεια, Γιώργος Μώρος, επέλεξε να μην μετέχει.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος πήρε στο πενταμελές διοικητικό σχήμα τη θέση του εκλιπόντα προέδρου Χρ. Χίτου (μόνο αριθμητικά όμως, αφού το θέμα κάλυψης της θέσης του προέδρου και τυπικά, έχει μεταταθεί για αργότερα).

– Σε άλλα θέματα, αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν οι προσθήκες των τριών παικτών που προέρχονται από τον Αστέρα Αμαλιάδας (και που ήδη από την Τρίτη προπονήθηκαν ως γνωστόν με την ομάδα του Πύργου). Ο λόγος για τους αλλοδαπούς παίκτες, Γκάμπριελ Ντίαζ Μάρκεζ Περέιρα (Βραζιλιάνος, με Ισπανικό διαβατήριο), Λεονάρντο Φερνάντες Ολιβέιρα (Βραζιλιάνος), Ντάνιελ Έλιοτ (ΓαλλοNιγηριανός περιφερειακός επιθετικός, με γνωστή ήδη θητεία τα τελευταία χρόνια, αρχικά στον Ολυμπιακό Λαμπετίου, κι έπειτα στη Θύελλα Πύργου και στον Ολυμπιακό Ζαχάρως πέρυσι).

Κινήσεις για τις οποίες υπάρχει ήδη η μεσολάβηση του Κώστα Ντάβαρη, που πάντως δεν έχει άλλη ενεργή διοικητική-παραγοντική εμπλοκή στην ομάδα (αφού άλλωστε συνεχίζει να απουσιάζει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας).

– Αποφασίστηκε επίσης να γίνει αναζήτηση για δύο ακόμα μεταγραφικές προσθήκες, όσο δυνατόν αυτές είναι εφικτές, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στην πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Εξετάζονται επ’ αυτού κάποιες περιπτώσεις ήδη (όπως μεταξύ άλλων, δυο παικτών που αποχώρησαν από τον Παναργειακό, κ.α.).

Νεότερα πλέον, αναμένονται το αμέσως προσεχές διάστημα. Ενώ στα αμιγώς άμεσα αγωνιστικά, μπροστά είναι ο αγώνας πρωταθλήματος για την 15η αγωνιστική, όπου την Κυριακή στον Πύργο ο Πανηλειακός υποδέχεται την ομάδα του Γυθείου, τον Πανγυθεατικό. Έναρξη αγώνα στις 3.00 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr