ΠΑΟ Βάρδας: Μια επιστροφή, τέσσερις απουσίες για Βλαχιώτη

0
383

Ο ΠΑΟ Βάρδας κάνει ανασύνταξη δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και τον 7ο όμιλο, όπου ως τώρα παραμένει μέσα στη ζώνη υποβιβασμού και σαφώς βέβαια έχει στόχο να βγει έξω από αυτήν το επόμενο διάστημα.

Παρά τις ως τώρα συγκυρίες αλλά και τα δικά τους λάθη, οι “πράσινοι” αισιοδοξούν βάσιμα ότι τελικά στον υπόλοιπο β’ γύρο θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να φτάσουν στην παραμονή.

Σε πρώτη φάση πάντως χρονικά για τη συνέχεια, υπάρχει άμεσα μπροστά ένα από τα δυσκολότερα ματς, αυτό την Κυριακή στον Βλαχιώτη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, πρωτοπόρο του ομίλου κι επίδοξο πρωταθλητή (ώστε ακολούθως να διεκδικήσει άνοδο μέσα από αγώνες μπαράζ, που θα δώσουν συνολικά οι πρώτοι των 8 ομίλων).

Ένα ματς στο οποίο η ηλειακή ομάδα θα παραταχθεί και με απουσίες, έτσι ώστε το ήδη εξαρχής δύσκολο έργο της για το ματς αυτό να γίνεται ακόμα δυσκολότερο…

Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς ήδη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Αγουρίδη (μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες), Νικολόπουλου (μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες), Κάρδαρη (μια αγωνιστική από την αποβολή με τη Σπάρτη), ενώ τραυματίας παραμένει ο Σιδέρης. Αντίθετα, εξέτισε μια αγωνιστική και επιστρέφει ο Σαμπανέι.

– Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΒ κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας, αναζητώντας το λιγότερο δυο παίκτες που να έρθουν στην ομάδα και να μπορέσουν να την ενισχύσουν άμεσα. Για τη μια θέση στόχος είναι ένας επιθετικός. Ενώ γενικότερα εξετάζονται και περιπτώσεις από την Παναχαϊκή αν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης κάποιου ή κάποιων έστω με δανεισμό. Στα θέματα αυτά πάντως, οι όποιες εξελίξεις έχουν πλέον μετατεθεί για τις επόμενες μέρες.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia.gr