ΠΑΟ Βάρδας: Tα αγωνιστικά νέα για τον αγώνα της χρονιάς με το Ναύπλιο.

Οι «πράσινοι» της Βουπρασίας κάνουν ανασύνταξη δυνάμεων και βρισκόμενοι πλέον σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας, προκειμένου να ανέβουν πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Έτσι, στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών, στο κυριακάτικο ματς που υποδέχονται στη Βάρδα το Ναύπλιο 2017, για την 16η αγωνιστική), κάνοντας έτσι ένα …νέο ξεκίνημα για την καθοριστική συνέχεια.

Σίγουρα ο αντίπαλος είναι δυνατός αυτή τη σεζόν, και χωρίς ουσιαστικά κανείς να το περιμένει διατηρείται συνεχώς πολύ ψηλά (δεύτερος στην τωρινή κατάσταση, με έναν βαθμό πίσω από την κορυφή), αλλά στον ΠΑΟΒ δεν τους ενδιαφέρει καθόλου και δεν τους απασχολεί σε τι φάση βρίσκεται η ομάδα του Ναυπλίου. Γιατί το σίγουρο είναι πως οι δικές τους βαθμολογικές ανάγκες έχουν γίνει πλέον …επιτακτικές!

«Την Κυριακή παίζουμε το ματς της χρονιάς! Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ο αγώνας με το Ναύπλιο είναι τελικός για εμάς και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι», επεσήμανε ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς δίνοντας το στίγμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας.

Όσον αφορά το αμέσως προηγούμενο ματς στη Λακωνία κόντρα στον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη, στη Βάρδα είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, χωρίς να παραγνωρίζουν και κάποια δικά τους λάθη, ενώ σε γενικές γραμμές κάνουν λόγο για μια δίκαιη και και μάλλον αναμενόμενη, ήττα, από μια δυνατή ομάδα, και με τις απουσίες να παίζουν σημαντικό ρόλο. Ο Τσίρκοβιτς ανέφερε γι’ αυτό: «Ήταν ένα εξαρχής δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, ενώ ήρθαμε με αρκετές αναγκαστικές απουσίες. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και δεν έχω πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Πάντως, τα δύο γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη, και κυρίως το δεύτερο γκολ από πλάγιο άουτ δεν επιτρέπεται για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟ Βάρδας. Συνοπτικά, χάσαμε από μια καλή ομάδα, που θεωρώ ότι είναι η πιο πλήρης του Ομίλου. Τους εύχομαι να βγουν και πρωταθλητές, γιατί σε αυτό το γήπεδο έχω περάσει 6-7 μήνες θητείας έχοντας θετικές αναμνήσεις κι εντυπώσεις».

Σε ότι έχει να κάνει στα αμιγώς αγωνιστικά για το κυριακάτικο παιχνίδι με το Ναύπλιο:

Υπάρχει μια πολύ σημαντική απουσία που είναι αυτή του έμπειρου μέσου Νίκου Ντόμα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον Βλαχιώτη και έχει μια αγωνιστική ποινής.

Στον αντίποδα βέβαια εξέτισαν μια αγωνιστική και επιστρέφουν οι, Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Κάρδαρης, ενώ ο Σιδέρης έχει δείξει πως ξεπερνά τον προηγούμενο τραυματισμό του και υπολογίζεται.

– Τέλος, όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, εξακολουθεί να υπάρχει ο σχεδιασμός για μερικές κινήσεις, εκ των οποίων οι δυο για “βασικές”. Κι έχουν γίνει και κάποιες επαφές, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ή οριστικό, στην παρούσα φάση.

ΠΗΓΗ: iliaoikonomia