Αντωνίου: Σημαντική και δίκαιη η νίκη μας.

0
439

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών αμέσως μετά τον αγώνα στους “Ζωσιμάδες”, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σωτήρης Αντωνίου.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και ότι περίμεναν τη δική τους στιγμή για να πάρουν το παιχνίδι και αυτή ήρθε στο τέλος…

 

Αναλυτικά:

 

«Κάναμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη σήμερα στην προσπάθεια που κάνουμε τον τελευταίο καιρό.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πειθαρχία που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το αγωνιστικό πλάνο που ακολουθήσαμε μέχρι το τέλος απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι ιστορική και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η νίκη μας ήταν δίκαιη διότι δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, επιλέξαμε να έχει την κατοχή μπάλας και περιμέναμε τη στιγμή μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήρθε στο τέλος.

Φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς από μια πολύ δύσκολο έδρα και ένα σκληρό αντίπαλο για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και σε έναν-έναν ξεχωριστά.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, θα ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ακόμη ένα πιο δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα που μπορεί να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά αν δε δείξεις σοβαρότητα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν».

Σε ερωτήσεις που τού υποβλήθηκαν, είπε:

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΣ ήταν κακός από την κούραση του με τα συνεχόμενα ματς ή από την προσπάθεια του Λεβαδειακού:

«Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια.

Σίγουρα και ο ΠΑΣ είχε διαβάσει το παιχνίδι το δικό μας, όπως και εμείς το παιχνίδι του ΠΑΣ.

Κομβικό σημείο αφού μιλάμε τακτικά ήταν η τοποθέτηση του Καραχάλιου ανάμεσα από τα δύο στόπερ και εκεί κλείδωσαν όλοι χώροι προς την εστία μας».

 

Τι έχει αλλάξει στον Λεβαδειακό και έχει αυτά τα επιτυχή αποτελέσματα:

«Διαχειρίστηκε η ομάδα από την αρχή της περιόδου από τη στιγμή που ανέλαβα μια κρίση.

Όταν μια ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός έχει υψηλούς στόχους και προσπαθεί από την πρώτη αγωνιστική να είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα είχε δυο ήττες που θεωρώ δεν τις άξιζε.

Πήγαμε παιχνίδι με παιχνίδι, αποβάλλαμε το άγχος, τα παιδιά που έχει η ομάδα αν εξαιρέσω 3-4 παίκτες είναι νεαρά στην ηλικία.

Είμαστε ομάδα, υπάρχει ένα σύνολο συμπαγή και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι παίζουμε για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο να έχουμε αυτή την πορεία».

 

Για το αν θεωρεί ότι οι διαφορετικές ψυχολογίες που είχαν οι δυο ομάδες από τα αποτελέσματα (αποκλεισμός ΠΑΣ-νίκη Λεβαδειακού επί Πλατανιά) έπαιξαν ρόλο στο παιχνίδι:

«Όταν κάνεις μια μεγάλη προσπάθεια όπως έκανε ο ΠΑΣ στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναικό και ήταν πολύ κοντά στο να πάρει την πρόκριση σίγουρα απογοητεύεσαι.

Νομίζω όμως ότι είναι έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες είναι ιστορικός σύλλογος θα το βρει τον δρόμο».

ΠΗΓΗ: starsports.gr