ΕΠΣ Λακωνίας: Πλήρης ενημέρωση σχετικά με την ανακοίνωση του Άρη Σκάλας

SAMSUNG CSC

Το isports.gr δημοσιεύει τις ανακοινώσεις του Άρη Σκάλας και την λεπτομερέστατη ανακοίνωση της ΕΠΣ Λακωνίας:

Σε  συνέχεια της Ανακοίνωσης της Ένωσης  (16.01.20), για την πλήρη ενημέρωσή σας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω :

α) Το Σωματείο «Άρης Σκάλας» προέβει σε  Ανακοίνωση ,η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «www.isports.gr» την 12/01/20 και αφορούσε αποφάσεις των αρμοδίων Οργάνων και ερωτημάτων σχετικά με αυτό και την  διεξαγωγή του πρωταθλήματος ώς προς τον πρωταθλητή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

β) Κατά την Έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης την Τρίτη 14/01/2020, αφού έγινε ενημέρωση απο τον Πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Καρρά Παναγιώτη και τον Πρόεδρο της Π.Ε. κ. Δογαντζή Θεμιστοκλή και μετά απο ενδελεχή συζήτηση των μελών της αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων της Α΄ κατηγορίας της 14ης Αγωνιστικής (18-19/01/2020) λόγω των σοβαρών καταγγελιών σε βάρος των Οργάνων της Ένωσης και του Προέδρου της Ε.Ε., καθώς και να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/01/20 συνάντηση των σωματείων της Α΄κατηγορίας στα γραφεία της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την Ανακοίνωση  του «Άρη Σκάλας» καθώς και τους λόγους που αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων .

γ) Στην συνάντηση των αντιπροσώπων των σωματείων και του Προεδρείου της Ένωσης στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του «Άρη Σκάλας» κ. Ανδριανάκης Γεώργιος, έγινε λεπτομερής  ενημέρωση, επακολούθησε μια πολύ γόνιμη συζήτηση και δώθησαν σχετικές  διευκρινήσεις απο τον κ. Ανδριανάκη Γ.

Όλα τα σωματεία ,δήλωσαν οτι έχουν εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Καρρά Παναγιώτη καθώς και στα Όργανα της Ένωσης που  διεκπεραιώνουν τις διοργανώσεις (Πειθαρχική Επιτροπή , Επιτροπή  Διοργανώσεων και Τοπική Επιτροπή  Διαιτησίας) και επιθυμία τους είναι η συνέχιση κανονικά της 14ης  Αγωνιστικής (18-19/01/20)

δ) Στην συνέχεια έγινε Έκτακτη  συνεδρίαση της Ε.Ε. και αφού έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την ανωτέρω συνάντηση, αποφάσισε  , την διεξαγωγή κανονικά της 14ης Αγωνιστικής.

Η  Εκτελεστική  Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει  θερμά  τα Σωματεία της Α΄Κατηγορίας  για την εμπιστοσύνη τους και να διαβεβαιώσει και το σύνολο των Σωματείων-Μελών της ότι θα συνεχίσει να εργάζεται και να τηρεί το Καταστατικό και τους Κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο μέχρι και την τελευταία ημέρα της λήξης της θητείας της.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πρώτη ανακοίνωση του Άρη Σκάλας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την δεύτερη ανακοίνωση του Άρη Σκάλας