Αστέρας Βλαχιώτη: Άξιζε τη νίκη στο Ναύπλιο, κράτησε την βαθμολογική διαφορά.

Την Κυριακή 26/1, μπροστά στο κόσμο του που τον ακολούθησε και σε αυτό το εκτός έδρας ματς, ο Αστέρας Βλαχιώτη ήταν η καλύτερη ομάδα στο ΔΑΚ Ναυπλίου αλλά δεν πήρε την νίκη, μένοντας στο 2-2 παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δυο φορές.

Με αυτό το βαθμό ο Αστέρας Βλαχιώτη κράτησε το προβάδισμα 4 βαθμών – 36 βαθμούς – από Ναύπλιο και Σπάρτη που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς. Στους 5 βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Βλαχιώτη βρίσκεται η Ζάκυνθος στους 31 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Βλαχιώτη υποδέχεται σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα την Ζάκυνθο. Την ίδια ώρα το Ναύπλιο θα υποδέχεται την Σπάρτη.

Σε μια έδρα που το Ναύπλιο είχε 8 νίκες σε 8 αγώνες, ο Αστέρας έδειξε ότι είναι η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος παίρνοντας εύκολα το βαθμό.

Για τους φιλοξενούμενους ο Παλιάτσος άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 28ο με τον νεαποκτηθέντα Καλογέρη.

Ο σκόρερ του ντέρμπι με την Σπάρτη ξαναχτύπησε, ο Ραχίμ και με άλλο ένα πολύ ωραίο γκολ έδωσε πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 50ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι διαμόφωσαν το τελικό 2-2 με τον Καπλατζή στο 80ο λεπτό με τον Αστέρα Βλαχιώτη να γίνεται η πρώτη ομάδα που παίρνει βαθμό στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

περισσότερα σε λίγο

Ναύπλιο 2 – 2 τελικό Αστέρας Βλαχιώτη (1 – 1 ημίχ)

Γκολ: Παλιάτσος το 0 – 1 στο 23′, Καλογέρης το 1 – 1 στο 28′,

Ραχίμ το 1 – 2 στο 50′, Καπλατζής το 2 – 2 στο 80′.

Ναύπλιο: Σκαφίδας, Διαμαντής, Παναγόπουλος, Μπουκούρης,Κίτος, Καπλάτζης, Ζαχαράκης, Καλιμάνης, Καλογέρης, Κοτσοβός.

Αστέρας Βλαχιώτη: Διαμαντής, Κουρτέσης, Τζελίδης, Μπριλλάκης, Δημακάκος, Σκεντεράϊ, Αναστασόπουλος, Ραχίμ, Πετζαρομάν, Κεχαγιάς, Παλιάτσος.

Μάνος, Αρώνης, Νικλητσιώτης, Διαμαντάκης, Καλαμπόκης.