Ο Ροτζέριο Μάρτινς με την φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη!!!

0
707

Πολλοί ποιοτικοί και καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές έχουν κατηφορίσει στο Βλαχιώτη την φετινή περίοδο – μεταξύ αυτών Νικλητσιώτης, Σιαλμάς, Αναστασόπουλος, Τσούπρος, Μπριλάκης – με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα, Πέτρο Μαρτσούκο να κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να ανεβάσει επίπεδο τον Αστέρα Βλαχιώτη και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα.

Έχουμε φτάσει 26 Ιανουαρίου και ο Πρόεδρος του Αστέρα συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις εξίσου δυνατά, όπως ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!

Η πιο τρανή απόδειξη είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροτζέριο Μάρτιντς, όπως σας είχαμε ενημερώσει – πατήστε εδώ. Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που εκτοξεύει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό των φιλάθλων του Αστέρα Βλαχιώτη.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου οι φίλοι του Λακωνικού ποδοσφαίρου και του Αστέρα Βλαχιώτη θα έχουν την χαρά και την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτόν τον πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη στον αγώνα με την 4η της βαθμολογίας Ζάκυνθο που βρίσκεται στο -5 από τον Αστέρα.