Απόλλων Ξηροκαμπίου: Περαστικά σε Τσίκαρη, κοπή πίτας και επιστροφή στη δράση.

0
385

Στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις θα επιστρέψει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 2/2 για το πρωτάθλημα του Α τοπικού Λακωνίας μετά το ρεπό που είχε για τη 15η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας Ξηροκαμπίου θα αντιμετωπίσει τον Μολαϊκό στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Γλυκόβρυσης.
Η ομάδα μας ύστερα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από 13 αγώνες με 15 βαθμούς. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί αν στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα βρεθεί να δίνει αγώνες για τα play out ή για τα play off, πράγμα δύσκολο όμως με βάση την εικόνα της και την εικόνα των αντιπάλων καθώς έχουν απομένει 3 αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα θα ήθελε να δώσει τις θερμότερες ευχές του στο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ηλία Τσίκαρη καθώς υπεβλήθη σε εγχείρηση προ ημερών ύστερα από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επιτυχώς. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στους αθλητικούς χώρους και στις υποχρεώσεις του.
Επίσης, το Δ.Σ. σας καλεί τη Παρασκευή 7/2 και ώρα 21:00 στη ταβέρνα Πικαντίλλι ( Το Πέτρινο ) στο Ξηροκάμπι, για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας του συλλόγου μας.